Producenter Der er 21 producenter

Viser 1 - 21 af 21
 • Angulus

  Siden det danske mærke Angulus begyndte sin produktion af sko i 1904, har de insisteret på høj kvalitet og komfort. De rå, bløde gummisåler, der er karakteristiske for Angulus-sko, sikrer komforten, mens naturlige materialer som kalveskind, ren uld og rågummi gør, at kvaliteten er helt i top.

  Angulus henvender sig til den modebevidste kvinde, der ønsker at følge moden hvad enten hun går i høje hæle, støvletter eller i sandaler. Hos Anguls er der kræset for moderigtige detaljer uden at gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet.

 • Bella Moda

  Bella Moda er et dansk mærke, der går op i skandinaviske linjer, høj kvalitet og unik pasform. Skoene bliver produceret i Italien, hvor der er en lang tradition for produktion af sko af allerhøjeste kvalitet. Den tradition er Bella Moda en del af, hvad enten der er tale om deres støvler, flade eller højhælede sko. Hos Unik-Sko.dk finder du et stort udvalg af Bella Modas sommerkollektion, hvor flade og højhælede sandaler opfylder alle sommerens krav i forhold til modetendenser, komfort og prisleje.

 • Billi Bi

  Billi Bi er et dattermærke til firmaet Fransi, der blev opstartet i 1936. Grundlæggernes barnebarn grundlagde i 1989 mærket Billi Bi, der i dag er hovedmærket for firmaet. Billi Bi har fokus på ung, edgy og moderigtig skomode til kvinder til alle årstider. Derfor finder du både høje og flade støvler og støvletter til vinteren, ballerinaer, loafers og sneakers til forår og efterår samt espadrilles og sandaler til sommeren. Alt sammen produceret i en høj kvalitet af spanske skomagere, der har arbejdet for Billi Bi i mere end 25 år.

 • Birkenstock

  Siden 1774 har den tyske familie Birkenstock arbejdet med at fremstille sko, der er så komfortable og gode for dine fødder, at du kan rende rundt i dem hele sommeren. Birkenstock producerer sko og sandaler til både damer, herrer, piger og drenge, men Hos Unik-Sko.dk er der fokus på damesandaler. Du finder et bredt udvalg af Birkenstock-sandalerne, der har været med i modebilledet i mange år. Hvad enten du er til de klassiske hvide, brune eller sorte sandaler eller de nye modeller i fine farver, glimmer og mønstre, så finder du dem her.

 • Bubetti

  Mærket Bubetti er kendetegnet ved høj kvalitet, holdbarhed og luksus ud over det sædvanlige. Vi har forhandlet dette fantastiske mærke siden vores opstart, fordi skoene herfra er af allerhøjeste kvalitet, og bare super skønne at have på. Bubetti er et dansk mærke, som er dansk-italiensk designet, og som produceres på en familieejet fabrik nær Firenze. Bubetti er kendt for sine sko der er produceret i naturmaterialer og vegetabilsk garvet skind. Fordi skoene er lavet af dette naturmateriale, har hver sko et individuelt præg, der gør, at netop dine sko er helt unikke. Dette er også en af årsagerne til, at holdbarheden ved Bubetti's skind, har en noget længere levetid, end mange andre. Udover det, er det et dyrt og tykkere stykke skind der er brugt, derfor kan det også strække sig, og give sig 100% efter din fod, mere end normalt. 
  I vores sortiment finder du et bredt udvalg af Bubetti sko og støvler til brug i alle årstider; både støvletter, sneakers og loafers til hverdagsbrug samt pumps og ballerinaer til mere festlige lejligheder.
  Bubetti er et mærke ud over det sædvanlige, derfor er det en vare der skal prøves for at man fornemmer den gode kvalitet og komfort.

 • Ca’shott

  Ca'shott er et dansk kvalitetsmærke, der har en god fornemmelse for enkelt design i kombination med høj komfort. Mærket følger med tiden, uden at løbe efter trenden, og går ikke på kompromis ved lade sig rive med af nye modetrends, der ikke passer ind i mærket stil. Ca'shott er især kendt for deres sandaler, som fylder i modebilledet med deres lækre skindmaterialer og stilsikre design. Deres sneakers og vinterstøvle er også værd at bemærke, fordi de er af en lige så høj kvalitet og i lige så flotte designs.

 • DL Sport

  Disse sneakers fra det italienske mærke DL Sports er ikke nogle helt almindelige sneakers. Det er nogle eksklusive sko, der henvender sig til den modebevidste kvinde, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og en unik komfort.

  Sneakers er ikke til at komme udenom i modebilledet, og med et par fra DL Sport har du valgt et eksklusivt par af slagsen, som vil skille sig ud fra mængden. De fås i mange fine modeller, i forskellige flotte farver med flotte detaljer, som kan bruges til alt fra jeans, shorts og kjoler.

 • Nature

  Nature er en lille virksomhed, som producerer de lækreste sko og støvler, og sætter kvalitet over kvantitet. 
  Nature er et dansk skobrand, som går meget op i bæredygtighed, og tænker på vores miljø. Derfor er alle skoenes såler fremstillet af genbrugsmaterialer, såsom for eksempel overskudsmaterialer fra sneakers, og lige så er snørebåndende lavet af genbrugsmaterialer. 
  Nature sko er en smart og moderigtig sko der ligger vægt på komfort, og er 100% fodformet efter ens fod. Dette betyder ikke at skoens pasform er meget bred fortil, men at modellen går lige ud, og ikke spidser ind i snuden. Ens fødder går nemlig lige, og derfor følger skoene fra Nature ens fødder. 
  Sålerne er bygget op, så man får lagt vægten rigtigt i skoen, og dermed får den helt optimale gang. 

 • Pavement

  Pavement henvender sig til de modebevidste piger og kvinder, der gerne vil være med på moden, men som ikke vil give en formue for sine sko. Pavement er et dansk mærke, der går op i kvalitet og fine detaljer. Skoene er produceret i Portugal og Spanien, og er for det meste håndlavet for at passe på de gode materialer og sikre en god pasform, så skoen sidder perfekt på din fod. I Pavements kollektioner finder du sko, der kan matche dine behov, uanset om du er på udkig efter sandaler, loafers eller støvler.

 • Tamaris

  Tamaris er et tysk mærke, der er kendt i hele Europa. Med et par sko fra Tamaris er du sikret kvalitetsfodtøj uden at gå på kompromis med smart design. Mærket henvender sig til den moderne kvinde, der er bevidst om kvalitet og god stil. Hos Tamaris er der noget for enhver smag, og kvinder i alle aldre vil føle sig tilpas og smarte i en sko fra Tamaris, hvad enten du har valgt en fin sandal, nogle espadrilles til de varme sommermåneder eller et par lune vinterstøvler.

 • Unisa

  Unisa er et skomærke fra Spanien, der har fokus på komfort og kvalitet i deres produkter, så du kan bruge dine Unisa-sko i så lang tid som muligt. Unisa begyndte sin produktion i 1970'erne, og siden har de arbejdet målrettet på at udmærke sig som de bedste på skomarkedet hvad angår komfort. Dette opnås med deres bløde såler og plateauhæle, der gør, at skoene er meget behagelige at have på dagen lang. Hos Unik-Sko.dk finder du et bredt udvalg fra både vinter -og sommerkollektionen.

 • Wonders

  Med et par sko fra Wonders undgår du ømme fødder, fordi komforten og pasformen hos dette mærke er helt i top på grund af deres bløde gummesåler. Selvom du ønsker at investere i et par sko med høj komfort, behøver du ikke gå på kompromis med designet. Hos Wonders får du nemlig begge dele, og der er et bredt udvalg af forskellige styles og farver af både ballerinaer, pumps, loafers samt højhælede sko, støvletter og sandaler i moderigtigt design, med høj komfort og med en perfekt pasform.

Viser 1 - 21 af 21