Herunder kan du se et lille men lækkert udvalg i de forskellige vinterstøvler med for fra Wonders. Generelt er Wonders støvler ikke kolde, da de stort set altid har en god gummisål under, som generelt holder kulden godt ude. Wonders har dog lavet nogle få, men ekstrem lækre Vinterstøvler, hvor modellerne altid er med 100% ægte uldfor eller lammepels. Derfor er de endnu varmere end normalt. Alt er i 100% naturmaterialer og utrolig komfortabelt at på med. Designet er stadig rigtig smart, da Wonders også producere deres vinterstøvler i Spanien. .

Filtrer efter

Mærker
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 2 af 2

Varme og smarte Wonders vinterstøvler

Med Wonders vinterstøvler sikrer du dig en langsigtet holdbar støvle, som du altid vil kunne holde varmen i, og som samtidig er super smart. Komforten og skindkvaliteten er som på alle deres andre varer helt fantastisk. Wonders formår at lave et design på deres vinterstøvler, som rammer både unge, voksne og ældre, og som liger en almindelig let smart støvle, men som så gemmer på det lækreste varme foer, og gør støvlen til en rigtig smart vinterstøvle. 

Lille men lækkert udvalg af vinterstøvler fra Wonders

Når man kigger på kollektionen fra Wonders, er udvalget af vinterstøvler nok det mindste, hvilket er helt naturligt når man kigger på klimaet i Danmark. Dog er de vinterstøvler Wonders laver meget brugbare og anvendelige, da de er smarte og lette i udtrykket, og på inden måde en tung vinterstøvle, som kun kan bruges i frostgrader og sne. Wonders vinterstøvle bruger man faktisk allerede fra efteråret af, når man synes man begynder at få brug for noget lidt varmere på fødderne.