Modevirksomheden Tommy Hilfiger så dagens lys i 1980’ernes USA, hvor brandet slog sig fast på et elegant og klassisk design med sporty referencer. Tommy Hilfiger er det perfekte skomærke til dig, der altid vil føle dig lækker og velklædt uden at skulle gå på kompromis med komforten.

 

Det er intet under, at Tommy Hilfiger stadig er et populært navn i modeverdenen i dag. Virksomhedens overlegenhed skinner tydeligt igennem i alle kollektioner såsom sortimentet af flade sandaler, som du finder på siden herunder.

 

Tommy Hilfiger flade sandaler er klassiske i deres design. De sætter fokus på flatterende silhuetter, kvalitetsfulde materialer og et ungdommeligt og frisk design, der kan bæres af damer i alle aldre.

 

Et fladt par sandaler passer perfekt til almindelig hverdagsbrug i de varme sommermåneder eller på ferier under Sydens sol. Du kan blandt andet vælge mellem Tommy Hilfiger flade sandaler med et let løft i hælen eller helt flade slippers med bløde såler af skum.

 

Alle modellerne herunder kommer fra de nyeste forårs- og sommerkollektioner fra amerikanske Tommy Hilfiger. Vi håndplukker de bedste styles derfra til vore kunder her hos Unik Sko.

Vi har desværre ikke flere Tommy Hilfiger flade sandaler, men klik her og se vores store udvalg af Flade sandaler