Nogle af vores bedst anbefalede ballerinaer er helt bestemt fra Wonders. Til prisen får du verdens bedste ballerina sko, som ikke skal gås til, men som du stikker i fra start, og så sidder de som et sutsko på foden. Selve sål komforten er helt i top, da Wonders ballerinaer er lavet med en utrolig fleksibel gummisål under, som er 100% bøjelig. Tit er der en let og "usynlig" elastik kant sat rundt om skoen, som gør at ballerinaen altid sidder helt perfekt til på foden. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 5 af 5

Fantastiske lækre ballerina sko fra Wonders

Wonders ballernaer laves både i flade modeller, med lidt hæl osv. Det gode ved de flade modeller er netop, at der altid vil være denne gode gummisål på ca 1-2 cm, så man aldrig føler man går på jorden. Hver sæson køber vi forskellige Wonders ballerinaer i nye designt med nyt pynt og nye smarte skindprægninger samt farver. 

Lad det være sagt: Vi kvinder elsker at eje mange par sko. Og er du som kvinder er flest, er et par ballerina fra Wonders et absolut MUST HAVE!! Wonders Ballerinaer er spansk design i særklasse. Klassisk design, livlige detaljer og en solid sål. Med Ballerinaer fra Wonders får du en damesko med komfort, look og super pasform, så du i din hverdag, eller til fest, kan stråle og føle dig godt tilpas. Er du på jagt efter et par klassiske, moderigtige og stilsikre ballerinaer kan du roligt vælge Wonders.

Wonders ballerina sko med rigtig god komfort

Vi anbefaler 100% Wonders ballerina, hvis du ønsker en komfortabel og samtidig pæn ballerina der ikke gnaver nogle steder. Wonders ballerinaer er altid bare noget man skal have stående hjemme i skabet, da det er en vare der aldrig går af mode. En klassisk ballerina sko er ikke til at undvære, og kan altid passe til ethvert sæt tøj. Om sommeren er Wonders ballerina sko især perfekt, hvis det er en kølig sommerdag, eller blot en dag, hvor man ikke ønsker at have sandaler på. Så er en ballerina sko et let og luftigt alternativ.
Vi har i hvert fald forsøgt at gøre vores for at gøre det nemt for dig fordi hos Unik Sko har du altid dag-til-dag levering, fri fragt med GLS og 14 dags returret.