Siden 1982 har svenske Shepherd produceret håndlavede sko og hjemmesko i de mest fantastiske materialer, som naturen har at byde på. Med en passion for traditionelt håndværk og klassisk svensk design skaber Shepherd naturlige, tidløse og autentiske sko i uld og lammeskind. Her på siden finder du et bredt udvalg af lækre Shepherd hjemmesko og sutsko, som blandt andet byder på behagelige slippers i filt uld og dejlige rulams hjemmesko med gummisåler til kvinder i alle aldre. 

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 15 af 15

Stort udvalg af lækre rulams hjemmesko fra Shepherd

På Shepherds egne fabrikker arbejder man kun med det fineste uld og lammeskind, som bliver nøje udvalgt til hver eneste Shepherd sko. Derfor kan du her på siden altid forvente kvalitet i særklasse og et produkt, hvor der virkelig er kræset for enhver detalje. Vores brede udvalg af Shepherd sko og hjemmesko er håndplukket for at sikre os, at vi fører en model til enhver smag. Uanset dine præferencer og behov er vi sikre på, at du vil falde for et par af Shepherds lækre uld eller rulams hjemmesko, som du kan finde lige her på siden. Alle vores Shepherd sko, slippers, sutsko og hjemmesko er designet i Sverige, produceret i det blødeste lammeskind og lavet i hånden af dedikerede håndværkere med utallige års erfaring. Når du hopper i et par Shepherd hjemmesko, får du derfor en gennemført følelse af velvære, komfort og kvalitet. Det er den perfekte sko til dig, der søger en behagelig, elegant og holdbar fritidssko til brug i hjemmet eller på arbejdspladsen. Hvad end du er til moderne prints og dekorative designs, eller gerne vil holde dig til klassiske farver og simple materialer, kan du finde et par, der falder i din smag, her hos Unik Sko.

Det bedste indenfor lammeskind og uld med Shepherd sko

Skandinaviske Shepherd er et gennemført livstilsbrand, der producerer sko, hjemmesko og slippers i naturlige, lækre og uldne materialer. Vi har valgt at tilbyde et bredt udvalg af sutsko fra det svenske brand, fordi vi mener de er nogle af markedets bedste producenter indenfor uld- og lammeskindsprodukter. De lækre uldmaterialer besidder fantastiske egenskaber, som gør dem oplagte til netop hjemmesko. Ulden føles som et blødt kram om foden, og lammeskindet giver dig varme, når det er koldt, og føles kølende, når det er varmt. Uld har også en naturlig antibakteriel egenskab, som modvirker dårlige lugte og usunde bakterier. Køber du en Shepherd hjemmesko fra Unik Sko, får du dig derfor en holdbar, komfortabel, elegant og tidløs sko, som vil holde dine fødder tilpas varme mange år ud i fremtiden. Tag et kig på vores brede udvalg af Shepherd slippers, tøfler og rulamshjemmesko lige her på siden hvor du også kan læse meget mere om pasform, pris, størrelser og materialer. Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 28 83 26 83, hvis du har spørgsmål til vores sortiment af Shepherd sko. Du kan trygt handle her hos os, da vi tilbyder lynhurtig dag til dag-levering og fri fragt ved køb over blot 300,-.