Højhælede støvler fra det spanske brand Unisa er med til at tilføje kant og et sofistikeret look til dit outfit. Unisa ligger i deres produktion af sko stor vægt på en høj kvalitet, hvilket kan mærkes, når skoene tages på. Komforten er uovertruffen. Her på siden finder du Unisa højhælede støvler til kvinder i forskellige materialer som bl.a. ruskind og læder, som både har feminine, rå og cool udtryk. De højhælede støvler kan bæres igennem hele året, og så emmer de af kvalitet og luksus.

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 11 af 11

Vi har Unisa højhælede støvler til alle kvindetyper

De betagende og smukke højhælede støvler fra Unisa kan bæres til enhver anledning året rundt. Med et par Unisa højhælede støvler i læder, som i den grad udstråler power, kan du tilføje dit feminine look et cool og råt touch. Omvendt kan du tilføje dit rå look et feminint touch i form af et par ruskindsstøvler, som har et blødt og roligt udtryk. Du kan kort fortalt bære Unisa højhælede støvler til alle slags outfits. Uanset om det er på studiet, jobbet eller til fest. Den højhælede støvle fra Unisa tilføjer et klassisk og sofistikeret look, alt imens de stadig skiller sig ud fra mængden. Det spanske skobrand vil med deres højhælede støvler integrere komfort og mode, så støvlerne kan bæres af alle typer kvinder til hverdag.

Cool og tidsløse højhælede støvler

Brandet Unisa formår med deres tidsløse design og helt igennem uovertrufne kvalitet virkelig at indkapsle alle de typer af kvinder, som vi er. Et par Unisa højhælede støvler kan nemlig bæres sæson efter sæson, år efter år. De smukke dybe farver, som findes i det luksuriøse ruskind og det kraftfulde læder, sammen de mange smukke detaljer på støvlerne, er med til at skabe et gennemført og velgennemtænkt look forår og vinter.

Inspirationen til de smukke Unisa højhælede støvler udspringer af den spanske kultur og natur. Støvlerne udstråler med sit design en varme og gæstfrihed, og de byder så sandelig dine føder velkomne. Selvom støvlerne har klassiske og enkle design, så formår de stadig at skille sig ud fra mængden med Unisas blik på den nutidige og moderne kvinde. Unisa højhælede støvler er bestemt ikke fast fashion. De er kommet for at blive og blive båret gennem alle sæsoner.

Komfort og design kombineres i Unisa højhælede støvler

Brandet bruger megen tid på at finde ud af, hvordan de laver de mest behagelig sko, som samtidig har et kompromisløst design. Branded Unisa ser det som en af deres kerneopgaver, at designe og producere sko til kvinder, som passer til deres hverdag. De skal altså være behagelige at have på – hele dagen. Selvom både designet og komforten er uovertruffen, så er prisen på Unisa højhælede støvler stadig til at have med at gøre. Her kan alle stil- og kvalitetsbevidste kvinder være med.


Har du nogen spørgsmål til dit næste køb af et par Unisa højhælede støvler, kan du kontakte vores kundeservice, som altid står klar til at hjælpe dig.