Hele vores kollektion af Tamaris sandaler henvender sig stort set til alle, i alle aldre. Der er et utrolig bredt udvalg designmæssigt, derfor er der sandaler til både den helt unge pige, voksne samt ældre. Udvalget er kæmpe, både i den flade sandal, den høje festlige, men også de gode komfortable hæle og kilehæle samt dem der hverken er til helt fladt eller til højt. Ens for dem alle er, at der er en fantastisk komfort i Tamaris sandaler. I alle såler hvor det er muligt, er der lagt et materiale i der hedder "Touch It", hvilket gør at sålerne bliver ekstra bløde, og er fantastiske at gå i. Der er et hav af farve muligheder, samt forskellige materialer. Både de mere enkelte materialer, men også hvor der sker en masse, såson glitter, sten, præget skindmaterialer og meget mere. Er du på udkig efter en sandal der går til alt, kan du med ro i maven kigge vores udvalg af Tamaris sandaler, da det næsten er 100% sikkert at der er en der netop falder i din smag.

Viser 1 - 24 af 24

Konkurrencedygtige sandaler fra Tamaris

Prismæssigt ligger Tamaris sandaler på et rigtig godt prisniveau. De laver nogle utrolig gode og komfortable sandaler til en fantastisk pris. Mange af deres sandaler ligger fra 3-400 kr og opefter. Dette gør også, at målgruppen er rigtig bred, og at man for eksempel kan vælge mere end et par, hvis man synes det er dejligt at have lidt at skifte med om sommeren. 
Alt bliver produceret i Tyskland, og kvaliteten er 100% i orden. Tamaris har en bred kollektion, derfor vælger alle butikker meget forskellige modeller, og udvalget kan være meget forskelligt fra butik til butik. Vi syens at vi har et rigtig godt udvalg af de bedste Tamaris sandaler, som passer rigtig godt ind i vores sortiment både design og kvalitetsmæssigt.