Nedenfor ser du et udvalg af høje sandaler fra Wonders, hvor de alle har en fantastisk komfort tilfælles. Selvom der er lidt hæl under sandalerne, så føler man faktisk ikke højden, og man går utrolig godt i dem. Høje sandaler fra Wonders er utrolig anvendelige, da de ikke udelukkende er til fest brug, men dækker et rigtig bredt behov, og sagtens kan bruges lige så meget til hverdag og arbejdsbrug. Så søger du en sandal med lidt hæl under, så er Wonders høje sandaler et rigtig godt bud, da de skiller sig ud, og kan bruges til stort set alting.

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Høje sandaler fra Wonders til alt brug

Wonders er kendt for at lave de mest behagelige damesko, og Wonders høje sandaler er ingen undtagelse. Deres lækre damesandaler kommer med komfortable og stødabsorberende såler, blødt skind og en formidabel pasform. Du vil let kunne have en Wonders højhælede sandal på i mange timer i træk uden at få ømme og irritable føder. Kort sagt: Wonders er et pragteksempel på, at der er muligt at kombinere lækre materialer, moderne design og praktiske egenskaber i en og samme sko. Er du på jagt efter en sandal der er høj i hælen og som nemt kan bruges ved flere forskellige lejligheder, så er Wonders høje sandaler en rigtigt godt bud. Og så er det også værd at huske, at du hos Unik Sko altid har fri fragt med GLS, dag til dag levering samt 14 dages fuld returret. 

Lækre og anvendelige Wonders høje sandaler

Høje sandaler fra Wonders er også rigtig trendy, og sælges til stort set alle kvinder i alle aldre. Vi sælger Wonders høje sandaler til den unge pige der skal gå galle, men ikke ønsker noget meget højt og festligt, men en sandal der er brugbar efterfølgende, lige op til den voksne kvinde, som ønsker en flot klassisk sandal til hverdagsbrug, men hvor komforten stadig er helt i top.