Mangler du et par flotte sandaler med hæl til det sene forår og hele sommeren? Hos Unik Sko har vi samlet et flot udvalg af sandaler med kilehæl fra det spanske mærke Unisa. Kilehælen er en utrolig behagelig og moderigtig højhælet sko, som både er super elegant, men også enormt casual og cool på samme tid. Her på siden kan du finde dine næste par Unisa sandaler med kilehæl til både dit hverdagsoutfit og dit festlook. Husk, at du hos os får gratis fragt ved køb over 300 kr.

Filtrer efter

Mærker
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 2 af 2

Flotte og lette Unisa sandaler med kilehæl

Unisa sandaler med kilehæl er til dig, som gerne vil have høje hæle på i sommerens varme, men som også gerne vil slippe for alt for varme fødder. De trendy sandaler fra Unisa er perfekte til sommerens mange fester og lune sommeraftener. Unisa formår gang på gang at fange tidens trends, samtidig med at de skaber sandaler, som kan bruges sæson efter sæson. Unisa er kendt for at bruge lækre materialer i deres design og produktion af sko. De Unisa sandaler med kilehæl, som du finder hos Unik Sko, er ingen undtagelse. Hos os finder du nemlig blandt andet feminine og elegante Unisa sandaler med kilehæl, som er lavet i et smukt ruskind. Ruskindet er et super komfortabelt materiale omkring fødderne, som har et luksuriøst og stilrent look.

Sandaler med kilehæl til både hverdag og fest

Et par Unisa sandaler med kilehæl er specielt gode til dig, som måske ikke er så vild med at gå i stiletter. Med en sål, som går hele vejen over, gives der en ekstra støtte, og det bliver på den måde lettere at balancere og gå pænt i de høje hæle. Kilehælen er for mange kvinder også et langt mere komfortabelt valg end et par stiletter, især hvis de skal bæres en hel dag. Når du vælger sko, og særligt dem med hæl, kan det være en god idé at overveje, om du skal have dem på en hel dag fra morgen og ud på de sene aftentimer, eller om du kun skal have dem på i et par få timer. Uanset hvad så mener vi, at et par kilehæle altid kan bruges lige meget anledning. Et par flotte Unisa sandaler med kilehæl er utroligt alsidige. Mange af de forskellige kilehælsmodeller, som du finder hos Unik Sko, kan både være super flotte og elegante til en fin sommerkjole til et af sommerens mange arrangementer, men de kan også sagtens bæres til hverdag, hvor de er en rigtig god og casual tilføjelse til et par jeans. Et par høje hæle, uanset deres hælhøjde, kan virkelig være med til at give et selvtillidsboost, når de bæres. Et par flotte Unisa sandaler med kilehæl i et lækkert og moderigtigt design er ikke kun med til at tilføje den sidste fine detalje og finesse til dit outfit. De er også med til at give dig en flot, naturlig og rank holdning, samtidig med at de helt sikkert vil klæde dine ben og gøre, at de syntes længere.