Tommy Hilfiger er et verdens kendt brand, som havde sit store gennembrud i 1984, og blev meget kendt for modetøj, Tommy jeans osv. Tommy Hilfiger har udviklet sig rigtig meget, og laver idag tøj til både herre, kvinder og børn, samt en stor sko kollektion også til både herre og kvinder. 

Vi har valgt som noget nyt, at føre Tommy Hilfiger sko, støvler og sandaler hos os i Unik sko. Tommy Hilfiger er et amerikansk brand, som ligger vægt på gode kvaliteter, rigtige udseende indenfor moden, og en komfort alle kan gå i. Der bliver lavet utrolig mange forkellige typer, hvor vi vil prøve at præsentere lidt af hvert. 
Prisklassen hos Tommy Hiliger er lidt bred. Der ligger modeller til mellem priser, og nogle til lidt dyrere priser. 
Deres tå sandaler til sommer er blandt andet rigtig populære, og dem vil vi selvfølgelig også forhandle til kvinder. Derudover er deers espadrille sandaler også et utrolig stort hit.

Følg med herinde, og vi vil udbygge vores kollektion fra Hilfiger.

Vi har desværre ikke flere Tommy Hilfiger, men klik her og se vores store udvalg af Mærker

Moderigtige sko fra Tommy Hilfiger

Det varierer meget hvornår vi har det største udvalg fra Tommy Hilfiger, da vi nogle sæsoner har mere på lager end andre. 
Sko fra Tommy Hilfiger ligger i en fornuftig prisklasse, da kvaliteten er rigtig god. Derfor hænger pris og kvalitet tit samme i dette produkt. Tommy Hilfiger laver både sandaler, sko, støvler, gummistøvler mm.