Billi Bi er et skomærke, der altid kan garantere dig et lækkert design og en høj kvalitet. Deres designs er inspireret af tidens trends samtidig med at du stadig kan få en elegant, klassisk of feminin stil. Dette gælder også for Billi Bi lange støvler, som virkelig kan pifte dit outfit flot op, og som appellerer til den moderne kvinde i en bred aldersgruppe. Vi er derfor meget begejstrede for, at vi her på siden også har et  spændende udvalg af flotte og moderne støvler fra Billi Bi. Du kan opleve de forskellige designs herunder.

Filtrer efter

Mærker
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 5 af 5

Elegante lange støvler fra Billi Bi

Billi Bi er blandt Danmarks stærkeste skobrands – og med rigtig god grund. Dette er også utrolig tydelig med deres udvalg af lange støvler, som er designet i en lækker kombination af skomodens nyeste trends og et klassisk og elegant look. Det betyder, at et par Billi Bi lange støvler sagtens kan bruges i mange sæsoner og stadig være flot og morderne. De gode skindmaterialer i flotte farver betyder også, at du kan style støvlerne på mange forskellige måder, da de både kan sammensættes med et fint festoutfit og et mere casual hverdagsoutfit.

Når Billi Bi designer deres støvler, bruger de altid solide og lækre skindmaterialer, hvilket betyder, at støvlerne har en lang holdbarhed og samtidig giver dig en god komfort. En behagelig og blød komfort er noget, som Billi Bi altid lægger stor vægt på i deres udvikling af nye designs, og derfor er støvlerne her på siden også udstyret med nogle gode, bløde såler, så dine fødder er klædt komfortabelt på hele dagen.

Støvlernes flotte design og behagelig komfort gør, at Billi Bi kan appellere til kvinder i mange forskellige aldre, som alle gerne vil investere i elegant skomode, og derfor er vi her hos Unik Sko også glade for at kunne forhandle mange flotte designs af Billi Bi lange støvler.

Unikke langskaftet støvler fra Billi Bi

Lange støvler er altid et must have i garderoben, og en ting man aldrig bliver træt af. Når man kigger på langskaftet støvler, er det ikke decideret en modeting, da det bare er en vare der altid er i modebilledet, og går lidt op og ned. De flotte lange klassiske støvler er der altid, men selvfølgelig formår Billi Bi også her, at lave lidt mere spræl end bare de klassiske varer. En lang støvle er selvfølgelig ikke bare født for eksempel flad. De fås som så meget andet også i forskellige hælhøjder, forskellige snuder samt forskellige skafter. Der er tætsiddende, og mere løse modeller samt biker modeller. Dette er en af de fede ting ved en lang støvle, da man kan style den fuldstændig som man vil, og gøre sit look både feminint, klassisk eller råt. 
Billi Bi laver stort set alle modeller, da de har en flot bred kollektion, og gerne vil vise det hele. Vores udvalg i lange støvler er meget varierende, men vil aldrig blive lidt så stort som de korte støvler i øjeblikket. 
Prismæssigt ligger en lang Billi Bi støvle selvfølgelig også lidt højere oppe i pris scalaen, da der bruges meget skind til at producere sådan en støvle. Og der bliver bestemt ikke gået på kompromis med disse lækre varer.