Bubetti Loafers er endnu en sko fra Bubetti, som er en eksklusiv og tidsløs investering. Bubetti loafers er både klassiske, smarte og ekstremt komfortable. Hos Bubetti får du en loafer med rigtig god komfort, hvilket betyder, at det er en loafer, som du kan gå i en hel dag, og bruge til enhver lejlighed. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 2 af 2

Komfortable loafers fra Bubetti

Bubetti loafer er dejlig afdæmpet og perfekt til både arbejdsbrug og praktiske gåture. Loafer fra Bubetti fås i forskellige designs og kan fås i flere forskellige skindmaterialer alt efter om skindet er vasket eller ej. De bedste materialer og metervarer fås hos Bubetti sko.

Alle Bubetti loafers er håndsyet i Firenze, hvor der er kredset om kvaliteten, det fine design og ikke mindst den gode komfort. Skindet er af 100 % naturmaterialer og alt er vegetabilsk garvet, hvilket gør Bubetti loafers endnu mere lækre og holdbare. Du får altså kort sagt et par loafers, der er fremstillet i markedets bedste læder, som du nærmest ikke vil kunne slide op. Garvningen betyder også, at skindet kun bliver blødere og blødere, og så er det med til at give skoene en fantastisk pasform. Skindet former sig nemlig perfekt efter dine fødder, og et par Bubetti loafers giver dig derfor en komfort i verdensklasse. Hvis du gerne vil forkæle dine fødder med et par behagelige sko, som du uden problemer kan have på hele dagen, så er et par loafers en rigtig god mulighed.

Bubetti har kombineret den yderst holdbare kvalitet med et flot, klassisk og tidsløst design. Derfor kan du hoppe i et par loafers til et væld af forskellige lejligheder – både til hverdag og fest. Et par loafers som disse kan nemlig uden tvivl give dit outfit et lidt mere eksklusivt men stadig let look, samtidig med at du får en fantastisk behagelig komfort.  

Stilbevidste og klassiske Bubetti loafers

Loafers sko er generelt gået hel og blevet en rigtig godt sælgende sko, da folk bruger dem til både fest og hverdag. Bubetti laver også nogle super fine bud på en loafer. Både de klassiske typer, som er meget elegante og tidløse, men også de lidt mere rå typer, hvor skindet kan være vasket, og giver et helt andet look. Derfor er det så fantastisk at skille sig lidt ud, og købe en Bubetti loafers, da du ved at der ikke er så mange andre der har dette produkt. Vi vælger selv hvordan de skal laves og produceres til os, derfor er det ikke ofte, at de findes i mange andre butikker der også forhandler Bubetti. Som på alle andre varer fra Bubetti, er kvaliteten i top, og der laves forskellige typer både i materialer, sålsammensætning mm.