Hos vores mærke Nome er der tale om sandaler i en meget bred prisklasse. Nome sandaler er til alle og enhver, og har mange forskellige typer og designs. Nogle er med ekstra bund komfort i sålerne, hvor andre er mere flade. Det samme gælder på deres sandaler med hæl, der lavet også mange typer - både med lidt tykke såler fortil og tynde. Dette gør, at de kan ramme forskellige kunder, og gøre flere tilfredse. 
Designet på Nome sandaler bærer tydeligt præg af de skandinaviske design, og tilpasses altid sæsonens trend og farver. Sandaler fra Nome har længe eksisteret på markedet, og er meget anerkendt. Du vil både kunde finde sandaler, og nogle der er mere komfortpræget. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 2 af 2

Anvendelige sandaler fra Nome

Nome sandaler er meget anvendelige, og der er mulighed for at finde en sandal både til hverdagsbrug og til fest. Priserne ligger lige fra den lave ende, og op til den lidt dyrere ende. Men generelt er prisklassen meget fornuftig. Der anvendes forskellige skindmaterialer i form af både ruskind, skind, nubuk skind. Er du interesseret i mere info er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis du bestiller et par Nome sandaler online på vores webshop, så sender vi fra dag til dag med GLS, hvilket altid er fragtfrit.