Angulus snøresko tilbyder nogle rigtig gode modeller, som både er super smarte, komfortable og til enhver smag samt alder. Generelt er det blevet utrolig populært med snøresko, især til årgangen, da det er en sko man i dag bruger til både bukser, kjoler, bare ben osv. Angulus går meget op i, at udvikle deres design hver sæson, dog er det altid den behagelige komfort de lægger meget vægt på. Om skindet er lakskind, glat skind, præget skind eller andet, så er det altid 100% naturmaterialer og bedste skindkvaliteter der bruges. Vi har valgt et godt og sikkert udvalg af Angulus snøresko, som du kan se nedenfor.

Filtrer efter

Mærker
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 3 af 3

Komfortable og smarte snøresko fra Angulus

Snøresko fra Angulus kan både være med rågummisåler og almindelige såler. Man vælger lidt ud fra hvilket look man vil have og hvilken komfort man går efter. Det der er så fantastisk ved Angulus snøresko med rågummisåler er, at når skoen er på, ser man egentlig ikke at det er rågummisåler, og derfor får skoen ikke det tunge look, men man mærker blot den gode komfort. Snøresko fra Angulus er lidt højere i pris end nogle andre mærker, men kvaliteten er helt sikkert også derefter. Selve skoen er også svær at slide op, og derfor er det en snøresko man kan have i rigtig mange år. Ved den rigtige pleje af dine Angulus sko, så er det en meget holdbar sko.

Hos Unik Sko er får du kvalitet og tryghed

Når du vælger at købe dine Angulus snøresko hos Unik Sko, har vi sørget for at du både får kvalitet og tryghed i din handel. Derfor kan du være sikker at du at du hos uniksko.dk ikke betaler for meget for dine snøresko fra Angulus. Samtidig får du fri fragt, hvis vi må sende dig dine nye Angulus snøresko med GLS pakkeshop. Du har også 14 dages fuld returret og så leverer vi dine nye snøresko med vores dag til dag levering – inden for alle hverdage. Sådan kan du være sikker på, at vi kort tid efter din bestilling, allerede er i gang med at behandle din ordre og sende dine nye sko afsted til dig, så du kort tid efter bestilling kan tage dine nye snøresko i brug.