I dag er vi så heldige at kunne præsentere en rigtig stort udvalg af Billi Bi sko. Der er sket så meget på selve sko delen hos Billi Bi, at skoene er delt op i utrolig mange kategorier. Kategorien er selvfølgelig i forvejen et vidt begreb, da der er rigtig mange forskellige typer, som både kan være på de høje hæle, men også på de flade såler.
I Billi Bi sko håndplukker vi et stort udvalg af alle de forskellige typer. Det er lige fra ballerina sko, snøresko, stiletter, pumps, sko med brede hæle, loafers og ikke mindst sneakers typer. Med tiden har mærket produceret en rigtig smart SPORTS linje, som er den sporty del af deres kollektion, og er en kollektion der specialiserer sig i sneakers og sporty sko. Dette er dog ikke kun forår og sommer sneakers, men også varme sko til vinteren, men her for man en komfort som var det en sports sål. 

Viser 1 - 34 af 34

Billi Bi sko til alle

Aldersmæssigt henvender Billi Bi sko sig til stort set alle, unge som voksne, og ældre! De er klassiske, men samtidig super smarte og følger altid modens trend. Komforten og kvaliteten er ens for alle, og er altid i top. Fodtøjet er syet på dygtige fabrikker, og lavet i lækkert kalveskind. 
I dag er vi begyndt at bruge sko mere og mere til overgangen, i stedet for at man hopper direkte over i sandalerne og omvendt. Derfor er det også blevet en tendens at vi sælger mange flere Billi Bi sko end vi nogensinde før har gjort. Vi håber at vi kan friste jer lidt med nogle af vores meget lækre varer fra Billi Bi, og at der er netop en der falder lige i din smag. Vi leverer altid fragtfrit med GLS.