I dag er vi så heldige at kunne præsentere en rigtig stort udvalg af Billi Bi sko. Der er sket så meget på selve sko delen hos Billi Bi, at skoene er delt op i utrolig mange kategorier. Kategorien er selvfølgelig i forvejen et vidt begreb, da der er rigtig mange forskellige typer, som både kan være på de høje hæle, men også på de flade såler.

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 23 af 23

Billi Bi sko til alle

I Billi Bi sko håndplukker vi et stort udvalg af alle de forskellige typer. Det er lige fra ballerina sko, snøresko, stiletter, pumps, sko med brede hæle, loafers og ikke mindst sneakers typer. Med tiden har mærket produceret en rigtig smart SPORTS linje, som er den sporty del af deres kollektion, og er en kollektion der specialiserer sig i sneakers og sporty sko. Dette er dog ikke kun forår og sommer sneakers, men også varme sko til vinteren, men her for man en komfort som var det en sports sål. 

Aldersmæssigt henvender Billi Bi sko sig til stort set alle, unge som voksne, og ældre! De er klassiske, men samtidig super smarte og følger altid modens trend. Komforten og kvaliteten er ens for alle, og er altid i top. Fodtøjet er syet på dygtige fabrikker, og lavet i lækkert kalveskind. 
I dag er vi begyndt at bruge sko mere og mere til overgangen, i stedet for at man hopper direkte over i sandalerne og omvendt. Derfor er det også blevet en tendens at vi sælger mange flere Billi Bi sko end vi nogensinde før har gjort. Vi håber at vi kan friste jer lidt med nogle af vores meget lækre varer fra Billi Bi, og at der er netop en der falder lige i din smag.

Stolte forhandlere af Billi Bi

Billi Bi sko er ikke bare en sko! For det første er udvalget rigtig stort, og dernæst skiller de sig meget ud, og laver deres helt eget unikke design, som man ikke kan andet end at elske. Om det er tale om en loafer sko, sandal, sneakers, pumps, ballerina sko eller andet, så er de allesammen lige lækre, og skabt med den fantastiske professionalisme, som netop Billi Bi evner.
Billi Bi har i dag formået at bibeholde deres brand i den fantastiske ånd, som de er kendt for, og udvikler sig mere og mere for hver sæson der går. Carsten som er ejer af Billi Bi, har et fantastisk designerøje, og takket være det dygtige team, skaber Billi Bi magiske sko gang på gang. Man kan ikke gå forbi en Billi Bi sko uden at tænke "wow", og det er netop det vi gerne vil opnå ved at have et stærkt og stort udvalg af Billi Bi sko i butikken. De tordner frem i branchen, og er trendsettere år efter år. 
Kollektionen er stor, og der er rigtig mulighed for at finde en sko der passer lige netop en selv. Om det er en sneakers, en sko med hæl eller andet, så bærer de bare et helt unikt præg, som smitter af, og gør at man utrolig gerne vil have en par Billi Bi sko stående fast hjemme i garderoben, hver evig eneste sæson.
Når skokollektionen laves, sørger de altid for, at have et bredt udvalg af hvilke farver, eller skindmaterialer man ønsker varen i. Dette gør at hver enkel butik kan købe det hjem, som rammer ens kunder bedst. Vi prøver at have et så bredt udvalg som muligt, og ramme flest muligt i en bred aldersgruppe. 

Vi leverer altid fragtfrit med GLS ved køb over 300kr. Vi sender fra dag til dag, så du sikrer dig at have varen ret hurtigt efter bestilling.