Mange kvinder vælger at iklæde sig et par pumps, hvis de skal se elegante og velklædte ud. Pumps er højhælede sko, hvor hælen er maks. 5 cm. høj. Det er med til at sikre, at alle kan gå i denne type stilet, uanset om de er vant til at gå med høje hæle eller ej. Pavement laver nogle elegante pumps, som du kan se nærmere på herunder. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 2 af 2

Elegante og klassiske Pavement pumps

Pavement pumps er udført i et tidløst design med elegante silhuetter, men er samtidig altid blevet tilført gennemtænkte detaljer såsom en anderledes udskæring, en bestemt materialesammensætning eller en udsmykning, der får skoen til at skille sig ud. Pumps er de oplagte sko at vælge til arbejdsbrug eller andre sammenhænge, hvor du gerne vil føle dig professionel og velklædt fra top til tå. Hver sæson håndplukker vi de bedste Pavement pumps fra mærkets nyeste kollektioner, så du altid har et lækkert og opdateret udvalg af sko med lille hæl at vælge imellem her på webshoppen. 

Hvis stilen skal være elegant og klassisk – enten i en privat eller en professionel sammenhæng, så er Pavement pumps en fantastisk højhælet sko at vælge. Det fine og elegante design betyder nemlig, at du kan sammensætte skoene med mange forskellige outfits. Sammen med det klassiske look får du også en højhælet sko, der er designet med lækre materialer, spændende detaljer og elegante silhuetter. Så hvis du gerne vil forkæle dine fødder og dit outfit med god kvalitet og et fantastisk design, har vi sørget for, at du her på siden kan finde et spændende udvalg af pumps i mærket Pavement. Pumps har en lavere hæl end mange andre stilletter, og derfor kan de være mere behagelige at gå rundt i – eksempelvis hvis du skal have dem på en hel arbejdsdag eller en hel aften til en festlig lejlighed. Så hvis du er en modebevidst kvinde der ikke vil gå på kompromis med et fedt design, men også gerne vil iklæde sig komfortabel sko hele dagen, så er vi hos Unik Sko sikre på, at Pavement har det, du søger. De gode materialer, som typisk er skind, har en stærk kvalitet. Derfor er de flotte pumps her på siden også slidstærke og holdbare.

Pumps fra Pavement i flotte skindkvaliteter

Pavement anvender som regel ægte skind, når de designer sko. Det er med til at sikre en god og slidstærk kvalitet, der kombineret med det tidløse og elegante design gør Pavement pumps til en god og langtidsholdbar investering til din garderobe.
Idag er der så mange lækre skindmaterialer at vælge mellem, som får skoen til at skille sig ud, og derved får man en lidt anderledes pumps. Dert er vigtigt at der er god komfort i en pumps, og det synes vi, at Pavement sørger rigtig meget for, at have i fokus når de sætter deres pumps i produktion.