Når man nævner navnet Pavement, bliver de flestes tanker lynhurtigt ledt hen på støvler af skind og læder. Det skyldes, at det først og fremmest var med denne type fodtøj, som mærket slog sig fast med. Grove støvler og vinterstøvler er stadig en vigtig del af designvirksomhedens DNA, hvorfor vi selvfølgeligt forhandler Pavement vinterstøvler her hos Unik Sko. Vinterstøvlerne fra Pavement kommer med grove såler og lange skafter, så sne og kulde holdes på sikker afstand. Der er tænkt over hver en detalje, hvilket er et af kendetegnende for Pavements skodesign. På kolde dage er det rart at kunne trække i et par dejlige vinterstøvler og smutte direkte ud af døren. Med gode vinterstøvler såsom modellerne fra Pavement behøver du ikke at tænke nærmere over dit valg af sko. De klassiske støvler med de let rockede designreferencer passer til stort set alt tøj og tilfører det en flot, rå kant. Når Pavement laver sko og støvler, sker det altid med ægte skind. Det er med til at sikre, at kvaliteten er i orden. Skind i god kvalitet bliver ofte smukkere med alderen og kan sagtens tåle lidt patina, hvis bare støvlerne får den rette pleje.

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Pavement vinterstøvler med høj komfort

I vintermånedernes kolde, våde og sjaskede vejr er det vigtigt med noget godt fodtøj, der kan holde dine fødder tørre og varme hele dagen. Hvis du samtidig også gerne vil gå vinteren i møde med stil og god komfort, så er vi hos Unik Sko sikre på, at de flotte Pavement vinterstøvler er noget for dig. Støvlerne kan med det lidt rå, men stadig feminine design skabe en flot kontrast og et ekstra fint løft til dit vinteroutfit. Støvlernes smukke design giver dig også masser af muligheder for at style støvlerne på din helt egen måde, så de passer til din stil og dit outfit. Hos Pavement går de aldrig på kompromis med kvalitet og komfort i deres kollektioner – og dette kombinerer de med smukke, spændende og flotte designs. Derfor er vinterstøvlerne også fremstillet i slidstærke materialer, der gør støvlerne holdbare selv i det våde og kolde vejr. De lækre materialer giver naturligvis også et flot look til støvlen. Ud over at du kan hoppe i et par støvler i lækre, bløde lædermaterialer, så er Pavement vinterstøvler også designet med et bløde gummistøvler, hvilket giver dig en endnu mere behagelig komfort, når du er på farten.

Hurtig levering af vinterstøvler fra Pavement

Vi leverer altid fra dag til dag i hverdagen, og sender med GLS. Dette gør, at du ofte har din bestilling dagen efter, hvilket du har lagt ordren på et fornuftigt tidspunkt. 
Vi har altid så mange forskellige skønne vinterstøvler fra Pavement hos Unik sko, også vinterstøvler du kan bruges selvom det ikke er sne og frostvejr. Mange af Pavement vinterstøvler er nemlig hovedsagligt lige så smarte og lette som almindelige støvler, men med lidt ekstra varme. Derfor kan de stadig bruges over i lang række måneder, da de ikke behøver at være super vinterlige.