Der findes rigtig mange forskellige højhælede støvler fra Billi Bi, og stort set alle modeller skiller sig ud på forskellige måder. For det første produceres de i mange forskellige skindkvaliteter, prints, farver osv. Dernæst er trenden efterhånden blevet så bred, at både høje hæle, lave hæle, smalle eller brede chunky typer er populært. Det samme gælder formen på Billi Bi højhælede støvler, om det er en rund eller spids snude. Man ser alt idag, derfor er udvalget rigtig stort, og der er helt sikkert en højhælede støvle fra Billi Bi der passer lige netop dig. 
Billi Bi går rigtig meget op i design, og vil gerne være med på trenden, og være et af de mærker der viser de nye ting først, men udover det er der blevet lagt meget vægt på, at der skal være en god komfort i de højhælede støvler, så man kan bruge dem både til hverdag og fest. Kvalitet og design er derfor helt i top, og er alle pengene værd. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 2 af 2

Moderigtige højhælede støvler fra Billi Bi 

Alle højhælede støvler fra Billi Bi er klassiske samtidig med, at de er moderigtige og følger trenden. Kvinder der køber en par Billi Bi højhælede støvler er en stilbevidst type som både kan være enkel, klassisk men samtidig en der ønsker det helt nye og hvor der gerne må ske lidt. Men kollektionen er nemlig så bred, at der er en støvle til enhver smag. 
Pris og kvalitet hænger altid sammen, og det gør det bestemt også når der er tale om Billi Bi. En så lækker vare er svær at finde på markedet. Man får det hele i én ved køb af disse skønne højhælede støvler fra Billi Bi. 

Kvalitetsbevidste højhælede Billi Bi støvler

Billi Bi er en af de helt store spillere på markedet idag, og er et af de firmaer der går foran med rigtig mange moderigtige ting, samt kvalitetsbevidste ting. Det gælder selvfølgelig også, når der er tale om højhælede støvler. Som alle deres andre sko og støvler, så fås de højhælede støvler fra Billi Bi også i en masse forkellige materialer og farver, samt forskellige hæle og højder og runde, spidse og firkantede snuder. Udvalget er bredt, så lidt for enhver smag findes der. En højhælede støvle kan være rigtig mange ting. Det kan være en hverdagsstøvle med en lille hæl, eller en lidt bredere hæl, men modsat det kan det også være en meget elegant støvle, med meget høj hæl som er udelukkende til fest brug. Heldigvis dækker denne kategori så bredt, at stort set alle kan vælge en støvle med hæl fra Billi Bi. 
Der er også her lagt mere og mere vægt på komforten, og derfor ses det også i nogle tilfælde, at priserne er steget lidt. Men Billi Bi gør alt for, at sætte sit eget præg på varerne, og differentiere sig, og derfor skal der også være forskel på en Billi Bi støvle og andre støvler. Her får du en højhælede støvle i allerbedste kvalitet, og hvor designet kan være både helt unikt, men også meget klassisk. Der er en støvle til enhver alder, smag og efter ligepræcis dit behov. Vi er utrolig stolte over mærket, og har altid i flot udvalg at tilbyde dig som kunde.