DL Sport er en super lækkert eksklusivt mærke der producere ekstremt flotte og moderne sneakers med en komfort der er 100% i orden. Sålerne i skoene er med svangopbygning, og ligger løst så de kan tages ud. Ved sneakers fra DL Sport får man hele pakken - nemlig en sneakers der er suveræn at gå i, men samtidig super smart, og kan brugs til pænt brug såvel som hverdag. Disse sneakers laves året rundt, både forår og efterår, og bruges også året rundt. De er lige så fine til bukser, kjoler som til bare ben når vejret er til det. Hvis du ønsker at gå i nogle smarte sneakers, som stadig giver dig 100% støtte og komfort, kan vi stærkt anbefale DL Sport. Se udvalget nedenfor. 

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 7 af 7

Eksklusive sneakers fra DL Sport

Det smarte ved designet fra DL Sport er, at man kan lave deres sko fuldstændig som man ønsker. Når vi er på indkøb går man udfra nogle modeller, og derfra kan vi selv sammensætte farver, materialer, glitter, snøre, pynt mm som vi ønsker. Dette kan godt være utrolig svært, da det ikke er altid man helt kan forestille sig hvordan det kommer til at se ud i virkeligheden, men det er dog også det der gør, at det er et rigtig spændende og interessant produkt, da det gør disse sneakers fra DL Sport meget mere unikke. 

DL Sport sneakers med komfort i verdensklasse

Alt ved DL Sport er er utrolig lækkert, og det er en sneakers der er bygget op, i en utrolig god komfort. I og med at der er svangstøtte i indlægssålerne, og alle såler generelt er bygget op indvendigt, får man et helt fantastisk fodtøj at gå i. Man føler ikke, at man går fladt, og det er utrolig sundt for foden at gå i disse sko. De er så lækre og feminine samtidig med at de får en sporty look, så det gør at folk bruger dem til alt slags brug, også til pænt brug.