Hos Unik sko præsenterer vi de flottest Angulus støvler som er blevet et utrolig populært mærke blandt rigtig mange kunder. Idag ligger Angulus ikke kun vægt på komfort, men går også rigtig meget op i, at få det helt rigtige look, og følge rigtig meget med moden ren designmæssigt. Dernæst går de aldrig på komprimis med komforten og kvaliteten, da den stadig er helt i top. Sålerne på vores støvler fra Angulus er altid med rågummi, da de virkelig har specialiseret sig i at lave de bedste rågummisåler. Dette gør at Angulus støvler er utrolig bløde og fleksible, og man går vidunderligt i dem. Det fantastiske ved dem er, at de ikke virker tunge selvom de er lavet på de såler, de er tegnet flot op og på foden ser man ikke at det er en rågummisål. Super smart design har virkelig fået gang i vores støvler fra Angulus. 
De er rigtig flotte til både bukser og kjoler, og går til alt tøj fra skabet. Skindet er det blødeste skind både udvendigt og indvendigt. De bliver produceret til både smalle og bredere fødder, og derfor vil der altid være en model der passer til lige netop dig. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 14 af 14

Flotte og praktiske støvler fra Angulus

Ved at købe en støvle fra Angulus får man rigtig meget for pengene, da det er et produkt der holder i lang tid. Ydermere kan den bruges rigtig mange måneder på året, en Angulus støvle fungerer godt som helårs støvle, men kan også sagtens bruges i den kolde tid, da de fantastisk rågummisåler isolerer godt for kulden. 
Når der er tale om støvler fra Angulus er målgruppen rigtig bred, da de idag ikke kun henvender sig til den fodformet kunde, men lige så meget til den smarte kunde som gerne vil have noget komfortabelt men stadig vise at de har det sidste nye, og her får du det hele. De har mange års erfaring med fodtøj, og det er man slet ikke i tvivl om, når man har ejet et par. 

Angulus støvler i flotte designs

Det er en fornøjelse at præsentere Angulus støvler for tiden, da der er sket så meget i deres udvikling. Kollektionen og målgruppen er bred, da støvlerne spænder lige fra voldsomme chunky modebevidste støvler, til de helt klassiske enkle og feminine Angulus støvler. Vi prøver at vise lidt det hele, da kunderne er meget forskellige, også hvad angår Angulus. De Angulus støvler vi forhandler er kun til kvinder, dog kvinder i alle aldre. Komforten på Angulus støvler er fantastisk! Alt er produceret i skindmaterialer og naturmaterialer. Deres rågummisåler som de arbejder rigtig meget udfra, er lavet på den helt rigtig måde, giver super komfort og er meget holdbar. Hvis man ikke er til rågummisåler på Angulus støvler, er de også begyndt at lave mange andre slags støvler. Her er der tale om både flade støvler, høje støvler og vinterstøvler. 
Se det altid store og skønne udvalg hos Unik sko, og bestilt herigennem, så sender vi fra dag til dag.