Her hos Unik Sko gør vi os umage med altid at kunne præsentere vore kunder for et glimrende udvalg af sko og støvler til enhver anledning. Når de kolde og våde efterårs- og vintermåneder nærmer sig, er det værd at overveje, om garderoben skal opdateres med et nyt og lækkert par vinterstøvler. Hvis svaret er ja, kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på de flotte Ca’shott vinterstøvler herunder. Vinterstøvlerne fra Ca’shott er lavet af de samme kvalitetsfulde materialer såsom læder og ruskind, som du kender fra deres sommerfodtøj. Selvom de er mest kendt for deres mange flotte sandaler til damer, er deres kollektioner af vinterstøvler også nogle, der imponerer. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 3 af 3

Lækre varme vinterstøvler fra Cashott

CaShott har en fremragende evne til at designe moderne vinterstøvler. Grunden hertil skal findes i Cashotts unikke evne til at kombinere dansk design, høj kvalitet og fremragende pasform. Cashott vinterstøvler er karakteriseret ved et moderigtigt. minimalistisk look, baseret på kvalitetsmaterialer fra Italien – hvor komfort, kvalitet og design altid er i højsædet. Hvis du trænger til at forkæle dig selv med en kvalitets støvle der kan tilføre et unikt touch til dit outfit. Kvinden der elsker sko og støvler vil blive henrykt over en Cashott vinderstøvle.

Cashott vinterstøvler i et smart og praktisk design

Et par vinterstøvler skal først og fremmest kunne holde dine fødder varme og tørre i strengt vintervejr. Specielt i et land som Danmark skal støvlerne kunne modstå lidt af hvert. Ca’shott vinterstøvler er designet til at blive brugt. Deres lange skaft og kraftige såler sørger for, at dine fødder kommer godt gennem den kolde årstid. Vinterstøvlerne fra Ca’shott er ikke bare super behagelige at have på. De er også smarte og moderne i deres design. Deres brug af læder og skind i deres skokollektioner giver støvlerne en rå kant, som passer rigtigt godt til den skandinaviske mode.
Alt foer der laves til vinterstøvlerne fra Cashott, er 100% ægte uldfoer eller lammepels. Det gør at man får en vinterstøvle man kan ånde i, og som man hverken sveder eller fryser i, da foret er åndbart og lækkert for fødderne. 
Tit er sålerne enten grove gummisåler, eller rågummisåler som giver en slidstærk støvle, og en rigtig god og blød komfort.
Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt med GLS, dag til dag levering og 14 dags returret.