Tamaris pumps er altid en helt fantastisk sko. Alt efter om det er 100% skind eller ej, ligger prisklassen i Tamaris pumps oftest mellem 399kr - 599kr, hvilket mange er meget glade for. Tamaris pumps er lavet i utrolig mange forskellige udgaver og modeller, samt skindmaterialer og print. Derfor er der næsten altid en pumps til ehver smag.

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 14 af 14

Smarte samt klassiske pumps fra Tamaris

Det gode ved Tamaris pumps er, at sålerne oftest er lavet med Touch It eller/og ANTISHOKK, og det medvirker til at det giver en helt fantastisk blød komfort. Tamaris er et af de få mærker der laver disse materialer til sålerne. Det gør dem ekstra bløde. 

Pumps fra Tamaris kan bruges til både hverdag og fest, da designet er meget bredt. Der er altid de helt klassiske modeller i Tamaris kollektion, som kan bruges til arbejdsbrug, samt et par jeans osv. men rigtig mange bruger dem også som en helt klassisk pæn sko til når man skal ud. De udvikler hele tiden deres design, og derfor kommer der nye smarte pumps frem hver sæson, som er til alle aldre. Alle pumps fra Tamaris vedligeholder den fantastiske komfort, og en utrolig blød gang i sålerne. Du får utrolig meget for pengene ved køb af en Tamaris pumps. Det er en helt igennem fantastisk sko som ikke kan undværes hjemme i skabet. Hvis ikke har ejet en pumps fra Tamaris vil vi helt sikkert anbefale dig at prøve en, da både pris og komfort ikke er til at stå for! 

Tamaris pumps i fantastiske kvaliteter

Det som Tamaris er rigtig gode til med hensyn til deres pumps er, at de vedlægger et materiale i sålerne som hedder "Touch It" og det giver simpelthen ekstra god komfort, og bløde såler. Du vil få en fantastisk behagelig gang, og have en pumps på, som du kan gå i en hel dag. Der er mange forskellige Tamaris pumps, både i tekstil og i læder, men kvaliteter er super god på dem alle, og lever op til forventningerne. 
Ovenover vil du altid finde et forholdsvis bredt udvalg af forskellige pumps fra Tamaris.