Hos Unik Sko er vi stolte af at præsentere et godt udvalg af lædertasker og accessories fra Re:Designed, der er kendt for deres unikke designfilosofi. Med fokus på slowfashion og tidløst design skaber det danske brand håndtasker i kvalitetslæder, der fortæller en historie. Hver taske er omhyggeligt fremstillet i ægte læder – og den bliver kun smukkere med tiden. 

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 141

Re:Designed: Mangfoldige og unikke design

Oplev vores udvalg af håndlavede Re:Designed tasker og accessories, og tilføj en lækker og praktisk taske til din garderobe.

Re:Designed lædertasker og accessories er en fejring af kvalitet og mangfoldighed. Hos Unik Sko er vi stolte forhandlere af dette unikke brand, og vi er begejstrede for at præsentere disse fantastiske tasker og accessories, der emmer af god stil og kvalitet. Re:Designed har formået at skabe kollektioner, der ikke kun er smukke, men også holdbare, og som rummer både tidløse klassikere til moderne og unikke design. Idet de anvender kvalitetslæder til produktionen og har et stort fokus på det gode håndværk, er hver taske et unikt produkt af dygtige designere.

Re:Designed er kendt for deres mangfoldighed af design, der spænder fra det klassiske og til det mere moderne. Uanset om du foretrækker en tidløs skuldertaske eller en trendy rygsæk, vil du dermed kunne finde en taske, der passer til din stil og behov hos os. Det danske brand designer tasker og accessories, der afspejler tidens trends, mens de formår samtidig at bevare deres unikke og genkendelige æstetik. Du er derfor ikke i tvivl om, at du står med et kvalitetsprodukt, når du får din taske i hånden.

Køb lædertasker og accessories fra Re:Designed

Når det kommer til kvalitet, skuffer Re:Designed ikke. Hver taske er omhyggeligt fremstillet af dygtige håndværkere, der arbejder med det fineste kvalitetslæder. Det autentiske og patinerede læder udstråler karakter og bliver kun smukkere med tiden, som du bruger din taske. Lædertasker er skabt til at være holdbare og kan modstå daglig brug uden at miste deres elegante udseende. Denne kombination af æstetik og holdbarhed gør de flotte tasker i læder til en investering, der vil følge dig i mange år.

Der er ingen grund til at vælge en taske af dårlig kvalitet, når vi har så mange gode muligheder at vælge mellem. Den sublime kvalitet og det nøje gennemtænkte design gør, at du føler dig speciel og unik med tasken fra det danske brand over armen. Med en lækker lædertaske i dine hænder eller over skulderen vil du opleve en følelse af luksus, der gør hverdagen lidt skønnere. Re:Designed lædertasker og accessories er en invitation til at opleve den enestående kvalitet og mangfoldighed, som brandet er kendt for. Derfor er de også blevet en naturlig del af sortimentet her hos Unik Sko, hvor vi er dedikerede til at tilbyde vores kunder den bedste oplevelse og et bredt udvalg af de skønneste produkter. Udforsk vores sortiment her på siden for at finde den perfekte Re:Designed taske, der skal være en fast følgesvend i de næste mange år.