Søger du den perfekte sko til den rigtige pris? Der er i hvert fald ingen tvivl om, at hos Unisa får man nogle rigtig fantastiske sko, hvor prisen passer 100% til produktet. Man får meget for pengene her, da Unisa sko er meget lækre og kvaliteten bliver ikke bedre. Unisa sko laves i forskellige varianter i forskelligt materiale. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 22 af 22

Designer sko fra Unisa

De er altid meget fine i udtrykket, og kan bruges til fest og hverdag. Når der er tale om sko med høje hæle, så gør Unisa det rigtig godt, da deres såler ved forfoden er dejlig bløde, og derfor giver en rigtig god komfort. Vi kan stærkt anbefale vores Unisa sko, da det er en sko alle kan have på, og bruge til alting. Der er mange fine modeller, som kan bruges til årgangen fra vinter til forår, og igen fra sommer til efterår. 

Når kigger på designet på Unisa sko, er der ikke noget at sætte en finger på. De er altid hurtigt informeret om moden, og derfor er de et mærke der altid er med når vi kigger på fashion. Unisa har sko med runde snuder samt spidse snuder. Flade såler og høje hæle. Hæle der er tynde, brede, firkantet, små osv. Der findes ikke en sko, som ikke passer til en kunde. Unisa henvender sig til et bredt publikum, ligefor den helt unge pige til den ældre kvinde.