Flade støvler er oplagt fodtøj at bruge til hverdag i et land som Danmark, hvor vejret hurtigt kan skifte. Derfor finder du et godt sortiment af flade støvler fra det populære mærke Ca’shott lige her hos Unik Sko. Ca’shott flade støvler passer til dig, der gerne vil have lækkert design og god kvalitet til en rimelig pris. Støvlerne herunder er alle lavet af kvalitetsfulde og slidstærke materialer, der med den rette pleje vil holde sig flot og tæt sæson efter sæson. Støvler af læder og ruskind skal altid imprægneres inden brug. Det gør dem mere modstandsdygtige over for vand og snavs. Derudover kan de hurtigt gøres pæne og blanke igen med læderrens og -pleje. Specielt hvis støvlerne er lavet af læder og skind i en ordentlig kvalitet såsom modellerne fra Ca’shott, kan du med den rette pleje have glæde af dem i mange år. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 7 af 7

Rå, smarte og elegante flade støvler fra Cashott

Mange har allerede fået øjnene på for Cashotts flade støvler. Det er dansk design når det er bedst. Med sine gode materialer og rå look har Cashott sat sig for at lave støvler til alle os, der sætter pris på nordisk design, kvalitet, detaljer og et unikt look. Enhver anledning og årstid kræver typisk sin helt egen sko. Men Cashott flade støvler kan bruges i mange forskellige sammenhænge og i flere forskellige anledninger.
Cashott laver også flade støvler der har et feminint udtryk, og har fine detaljer og går mere og mere over i det elegante. Kvalitetsmæssigt er produktet rigtig godt, og Cashott formår stadig, at holde priserne nede på et godt niveau på deres flade støvler.

Vi leverer Cashott flade støvler fra dag til dag.

Ca’shott flade støvler findes i flere flotte looks herunder. For et råt og afslappet hverdagslook kan du vælge en model i sort læder med flotte biker detaljer, eller du kan gå i en mere sporty retning med en sneaker med langt skaft i ruskind. Den flade sål giver støvlerne en lækker og afslappet kant, der samtidig sikrer god komfort dagen igennem.
Og hos Unik Sko har vi gjort det endnu nemmere for dig at handle. Vi har nemlig fri fragt med GLS, dag til dag levering samt 14 dages returret. Vi sender varen så snart du har lagt din ordre.