Angulus sandaler henvender sig til den kvinde der er bevidst om både kvalitet, stil, design og efterspørger en rigtig god komfort. Idag er der lidt til enhver smag, da de har udviklet deres kollektioner rigtig meget, især på deres sandaler. Der er mulighed for både at få slange og brede modeller, flade og høje samt neutrale og farverige. Dette gør at kunden der køber et par Angulus sandaler idag, kan være stort set alle. Der er sket også sket rigtig meget på materialerne, da de leget meget med nye farver og kvaliteter. På Angulus sandaler præsenterer vi ikke længere udelukkende rågummisåler, selvom det altid har været et stort område netop hos Angulus, men også finere sandaler på en almindelig sål, og med hæl på. De har blandt andet lavet nogle rigtig populære modeller med nogle chunky hæle, som er super smarte og trendy, men som stadig har en fantastisk komfort. De anvender altid lækkert kalveskind til deres produkter, og alt er 100% naturmaterialer. Er du på jagt efter en god flad komfortabel sandal, hvor der stadig sker lidt på, gør du klogt i at kigge nærmere på udvalget her nedenfor. Ligeledes hvis du er på jagt efter en god sandal med en stabil hæl, kan vi også anbefale dig at kigge nærmere her. 

Viser 1 - 5 af 5

Alle typer sandaler fra Angulus

Vores udvalg af Angulus sandaler henvender sig udelukkende til kvinder, da vi hverken har børnesko eller til herrer. Vi gør dog altid vores bedste i at udvælge de helt rigtige modeller, som dækker et bred målgruppe. Sandaler fra Angulus ligger i den lidt højere prisklasse, men tilgengæld får man også et produkt der holder i rigtig lang tid, da de er svære at slide op. Både såler og skindet er nemt at vedligeholde og har en lang levealder. Designmæssigt er de næsten altid så klassiske at man gerne vil tage dem frem sæson efter sæson. 

Det er sjælden at disse modeller kommer på udsalg, dog vil der altid somme tider være lidt rester, men de er lyn hurtigt væk. Men du kan altid holde øje med vores side og bestille direkte. Du har altid varen senest 1-2 dage efter du har lagt din bestillig.