I Unik sko vægter vi højt, at have et bredt udvalg blandt de stærkeste brands. Derfor er vi utrolig glade for, at kunne præsentere Puma på vores webshop, samt i vores butik. Puma specialiserer sig i, at lave super smarte sneakers, der både har et sporty og feminint look på samme tid. Her er du altid sikret en god komfort, og en sneakers der kan bruges stort set hele året rundt. 

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 17 af 17

Puma sneakers med god pasform

I næsten 70 år har Puma været en virkelig stærk spiller i sportsmodebranchen, og har haft en stor rolle at spille. Firmaet er blevet større og større med tiden, og har formået at vokse sig så stort ud fra tyske traditioner om grundighed og pertentlighed i produktion og design. Puma klarer det rigtig godt, og rammer en meget bred målgruppe. Dette gør de, da designet tilpasser sig stort set alle aldre, og har en pris, hvor næsten alle kan være med. Intet er efterladt til tilfældighederne. Puma er kendt i alle hjørner, såsom sko, tøj, tasker, accessories osv. Derfor har firmaet et stort navn, og næsten alle kender produkterne, og ved at varen er kvalitet. 
Puma er et mærke der forstår sine kunder, og formår ikke at gå på kompromis med hverken deres komfort eller design. Skoene kan bruges lige fra sportsaktiviteter, til at gå på shopping, samt de unge der skal konfirmeres. Puma er rigtig gode til, at lave nogle utrolige fine og moderigtige farvekombinationer på deres sneakers, som gør at de bliver meget smarte og feminine, og pludselig en meget moderigtig sneakers. 

Smarte Puma sko til alle kvinder

Vi har som sagt kun Puma til kvinder, her rammer vi dog rigtig bredt. Det er lige fra den helt unge trendy pige, til den voksne og mere modne kvinde, som ønsker sig en smart gå sko, som man går rigtig godt i på længere ture.
Med Puma står du som forbruger med et produkt, som sjældent skuffer. Puma leverer altid den gode pasform.
For eksempel har Puma udviklet en særlig teknologi, som de bruger til at designe deres populære sneakers, som kaldes Ignite-teknologien. Denne teknologi udvikles et specielt skum i sålen, hvor energien ved stød sendes tilbage, hvilket giver den bedste performance. Dette er også en af grundene til, at man har en god komfort i Puma sneakers, da de er stødabsorberende og affjedrende, og giver dig en sublim gå sko. 
Trods Puma virkelig formår at holde prisen i et rigtig fornuftigt prisniveau, er der ingen tvivl om, at du får en holdbart produkt, som er utrolig slidstærkt og kvalitetsbevidst. 

Tag et kig på alle de lækre Puma sko, og bemærk, at vores udvalg vil vokse fra sæson til sæson. 

Vi sender altid fragtfrit med GLS - fra dag til dag.