Tamaris er et af de brands der har formået at følge 100% med på moden mht sneakers, kondisko osv. De er begyndt at lave en rigtig fin kollektion med et bredt udvalg af sneakers, og det er noget vi kommer til at forhandle meget mere af. En sneakers er næsten et must have idag. Tamaris sneakers er lavet i rigtig mange forskellige modeller, farver, materialer osv. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 17 af 17

Komfortable sneakers fra Tamaris

Det Tamaris igen her er gode til, er at lave dem til fornuftige priser, men stadig med en rigtig god komfort. Tamaris laver sneakers i både skind og tekstil materiale. Sålerne er oftest med Touch It, og det medvirker til at det giver en helt fantastisk blød komfort. Tamaris er et af de få mærker der laver disse materialer til sålerne. 

Generelt er sneakers helt sikkert kommet for at blive, og især de smarte sneakers fra modemærkerne fylder mere og mere i billedet som en ovargangs sko. Tamaris er blevet rigtig gode til at udvikle deres sneakers som moden flytter sig. Du får en rigtig lækker sko til prisen hos Tamaris, som både opfylder kravene ren kvalitetsmæssigt og prismæssigt. 
Sneakers fra Tamaris dækker også her en rigtig bred aldersgruppe hos kvinder, og der er mulighed for at få lige den sneakers som passer 100% til en typemæssigt og alt efter hvilket behov man har. I dag bruges sneakers til stort set alting. Bare ben, pænt tøj, råt tøj osv osv. Et par sneakers er en krav hjemme i garderoben. 
Vi vil løbende præsentere en masse fine sneakers fra Tamaris online på webshoppen. 

Moderne og elegante Tamaris sneakers

Så sker der ellers noget på de forskellige Tamaris sneakers her med tiden. De udvikler sig hele hele tiden, fra sæson til sæson, og vi ser en væsentlig forskel hver gang vi får varer hjem. Her mener vi både på kvaliteten og designet. Alle sko bliver mere og mere venlige at tage på og få med, og alle sneakers fra Tamaris er stort set lavet med ekstra bløde såler, og efterhånden lidt mere plads til fødderne, til kunder der ønsker dette. Samtidig laver Tamaris de fineste sneakers, som virkelig formår at følge med moden, og have det helt rigtige smarte look også. Priserne ligger i en bred prisklasse, der vi har mange forskellige skindkvaliteter, men formår altid at holde prisen pænt nede.