Tamaris er et af de brands der har formået at følge 100% med på moden mht sneakers, kondisko osv. De er begyndt at lave en rigtig fin kollektion med et bredt udvalg af sneakers, og det er noget vi kommer til at forhandle meget mere af. En sneakers er næsten et must have idag. Tamaris sneakers er lavet i rigtig mange forskellige modeller, farver, materialer osv. Det Tamaris igen her er gode til, er at lave dem til fornuftige priser, men stadig med en rigtig god komfort. Tamaris laver sneakers i både skind og tekstil materiale. Sålerne er oftest med Touch It, og det medvirker til at det giver en helt fantastisk blød komfort. Tamaris er et af de få mærker der laver disse materialer til sålerne. 

Viser 1 - 7 af 7

Komfortable sneakers fra Tamaris

Generelt er sneakers helt sikkert kommet for at blive, og især de smarte sneakers fra modemærkerne fylder mere og mere i billedet som en ovargangs sko. Tamaris er blevet rigtig gode til at udvikle deres sneakers som moden flytter sig. Du får en rigtig lækker sko til prisen hos Tamaris, som både opfylder kravene ren kvalitetsmæssigt og prismæssigt. 
Sneakers fra Tamaris dækker også her en rigtig bred aldersgruppe hos kvinder, og der er mulighed for at få lige den sneakers som passer 100% til en typemæssigt og alt efter hvilket behov man har. I dag bruges sneakers til stort set alting. Bare ben, pænt tøj, råt tøj osv osv. Et par sneakers er en krav hjemme i garderoben. 
Vi vil løbende præsentere en masse fine sneakers fra Tamaris online på webshoppen.