Cashott producerer sandaler i en fantastisk komfort, lækker kvalitet og populært design. Der bliver ikke gået på kompromis med pasformen og de lækre bløde såler på Cashott sandaler. Mange af sandalerne fra Cashott er designet så mange forskellige fødder kan passe dem. Dette gælder blandt andet via deres velcro lukninger, som gør at sandalen kan justeres 100% efter ens fod i remmene når der er velcro. Der er rigtig mange forskellige designs når vi kigger på Cashott sandaler, og derfor rammer de en rigtig bred målgruppe. Der er lige fra helt flade såle, til høje hæle samt meget komfortable kilehæle. Alt sammen en luksus sko, som man kan gå i en hel dag. Hvis du er på udkig efter en rigtig god sandal, som kan tilpasses din fod, så gør du klogt i at kigge på vores udvalg herunder. 

Viser 1 - 7 af 7

Moderigtige og komfortable sandaler fra Cashott

Der er så mange forskeliige typer sandaler fra Cashott, både design og komfortmæssigt, at de rammer en rigtig bred målgruppe aldersmæssigt. Det samme gælder prismæssigt, da der er priser i stort set alle niveauklasser, og derfor kan alle være med når der kigges på Cashott sandaler. 
For år tilbage havde Cashott et stort gennembrud med deres sandaler, som blev et kæmpe hit. Lige siden der har alle kendt mærket, og de udvikler sig mere og mere, og får flere forskellige typer med i deres kollektion. 
Alle Cashott sandaler bliver produceret i Portugal, af meget lækre skindmaterialer, og bliver designet af det dygtige danske team. Når man først har haft mærket én gang, vender man ofte tilbage og køber igen. 
Vi leverer alle vores varer fra dag til dag fragtfrit med GLS.