Cashott producerer sandaler i en fantastisk komfort, lækker kvalitet og populært design. Der bliver ikke gået på kompromis med pasformen og de lækre bløde såler på Cashott sandaler. Mange af sandalerne fra Cashott er designet så mange forskellige fødder kan passe dem. Dette gælder blandt andet via deres velcro lukninger, som gør at sandalen kan justeres 100% efter ens fod i remmene når der er velcro. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 12 af 12

Moderigtige og komfortable sandaler fra Cashott

Der er rigtig mange forskellige designs når vi kigger på Cashott sandaler, og derfor rammer de en rigtig bred målgruppe. Der er lige fra helt flade såle, til høje hæle samt meget komfortable kilehæle. Alt sammen en luksus sko, som man kan gå i en hel dag. Hvis du er på udkig efter en rigtig god sandal, som kan tilpasses din fod, så gør du klogt i at kigge på vores udvalg herunder. 

Der er så mange forskeliige typer sandaler fra Cashott, både design og komfortmæssigt, at de rammer en rigtig bred målgruppe aldersmæssigt. Det samme gælder prismæssigt, da der er priser i stort set alle niveauklasser, og derfor kan alle være med når der kigges på Cashott sandaler. 
For år tilbage havde Cashott et stort gennembrud med deres sandaler, som blev et kæmpe hit. Lige siden der har alle kendt mærket, og de udvikler sig mere og mere, og får flere forskellige typer med i deres kollektion. 
Alle Cashott sandaler bliver produceret i Portugal, af meget lækre skindmaterialer, og bliver designet af det dygtige danske team. Når man først har haft mærket én gang, vender man ofte tilbage og køber igen. 

Cashott sandaler i alle afskygninger

Det er så fantastisk når man kigger på udvalget i vores sortiment af Cashott sandaler. Der er både flade, høje, elegant, smarte og meget komfortable. Alle sandaler fra Cashott har nærmest en rød tråd gennem deres kollektion, og der bliver brugt de samme materialer, indersåler, print mm. Derfor er en Cashott sandal dejlig genkendelig, og men ved hvad man får for pengene, når først man har prøvet et par Cashott sandaler én gang. Vi sælger sanalerne til rigtig mange forskellige kunder, og nyder at arbejde med produktet, da vi kan vælge et stort udvalg af forskellige skindfarver, materialer og modeller.
Cashott har virkelig formået at holde deres prisniveau på et leje, hvor stort set alle kvinder kan være med. Dette gør også, at mærket får succes, og kommer ud til mange forskellige kunder, i stedet for kun dem der er villig til at give mange penge for en sandal. Her får du virkelig noget for pengene, da der er meget sko og kvalitet i en Cashott sandal.
Vi leverer alle vores varer fra dag til dag fragtfrit med GLS.