Her hos Unik Sko kan du finde et skønt sortiment af fine pumps fra skomærket Bubetti. Bubetti pumps er pæne sko med en lille hæl, som du kan bære til mange anledninger. Bubetti er kendt for deres elegante og klassiske design, der klæder de fleste. Derudover er mærket også lig med en utroligt god pasform, hvilket er et stort plus, når det gælder sko såsom pumps, da du på den måde kan iklæde dig en elegant sko hele dagen. Takket være disse pumps’ ergonomiske udformning, vil du sagtens kunne bære de fine, højhælede sko i mange timer i streg uden problemer. Du kan se de forskellige designs i udvalget herunder.

Vi har desværre ikke flere Bubetti pumps, men klik her og se vores store udvalg af Pumps

Klassiske pumps fra Bubetti

Alle Bubetti pumps er håndsyet i Firenze og produceret i det lækreste skind, som er vegetabilsk garvet. Især det gode skindmateriale gør Bubetti pumps til nogle unikke sko, der har et elegant og klassisk look med fine detaljer. De flotte materialer og det lækre design betyder, at du kan sætte et par Bubetti pumps sammen med mange forskellige outfits – både til hverdag og fest. De lækre pumps findes i flere forskellige, fine farver, som alle kan klæde både hverdags- og festlooket flot. Den stabile, brede hæl betyder, at du har muligheden for at tage et par elegante højhælede sko på, som du kan holde til at have på i mange timer uden problemer. Komforten i et par Bubetti pumps bliver endnu bedre af den perfekte pasform og ergonomiske udformning. Skoen vil derfor sidde rigtig godt og behageligt på din fod, hver gang du tager den på. Det lækre design, den høje kvalitet og den gode komfort betyder, at du kan få massere af glæde af et par Bubetti pumps, og vi er derfor sikre på at du blandt vores udvalg her på unik-sko.dk kan finde en model, der passer til din smag og stil. Bubetti designer løbende nye sko, som stadig er i tråd med den gode komfort og klassiske design. 

Bubetti pumps til den stilede elegante kvinde

Er du en voksen stilbevidst kvinde, som søger en elegant og klassisk sko, som kan bruges til både hverdag og fest, er Bubetti pumps den helt rigtige løsning. Lige netop her henvender Bubetti sig mere til den voksne kunde, som har brug får noget pænt og elegang der kan bruges til alt slags tøj, og pifts både op og nej. Bubetti pumps vil som regel typisk have en lille firkantet hæl på ca. 5 cm, dette gør nemlig at den dækker det behov, hvor man gerne vil have en all around sko. Kvaliteten er yderst perfekt, og skoen skærer næsten altid i skæringen, da de er håndsyet helt perfekt og sidder godt på foden. Skindet bliver utrolig blødt, og former sig efter din fod. 
Bubetti pumps har til vane at være lidt store i størrelsen, derfor sælger vi ofte disse sko en størrelse ned, især fordi de former sig hurtigt til foden. Den skindkvalitet der bliver brugt til Bubetti pumps er så høj, at det er en sko du vil have i utrolig mange år, og vil kunne tage frem igen og igen. Det er som regel også de samme modeller man ser i kollektionen sæson efter sæson, så tidløse er de nemlig.