Angulus er et dansk firma - et fantastisk mærke der altid har lagt vægt på komfort, som har eksisteret siden 1904. Angulus sko, støvler og sandaler er fra gammel tid kendt for deres bløde og komfortable rågummisåler som giver blød gang. Men siden har Angulus formået at producere sko som har fået et super smart design/look men stadig med en fantastisk komfort og skindkvalitet. 

Filtrer efter

Kategorier
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 43

Angulus sko, støvler og sandaler

Angulus sko produceres af naturlige materialer som fx. kalveskind, ren uld, naturgummi/rågummi, og produceres i Portugal. Tag et kig på vores udvalg, som vil blive større og større med tiden! Unik sko sender fragtfrit til hele Danmark. Ved ombytning af varer du har bestilt, sender vi den nye vare gratis også. Hvis du ønsker at bestille en vare til gave, skal du blot skrive det i ordre kommentar feltet, hvilken dato gaven skal gives mm. Samtidig kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakket ind, så leverer vi en smuk pakke.

Angulus sko er for kvinden der går op i at fødderne har det godt, men også gerne vil være smart.

Vi har ført Angulus fra vores "anden sæson" siden vi åbnede, og er utrolig glade for at forhandle dette mærke. Det er sko, hvor vi kan stå 100% indenfor, at kvaliteten matcher prisen. Det vil sige, at her får du noget for pengene. Med tidne tænker kvinder mere og mere over, hvad der passer fødderne godt, og her er vi utrolig glade for, at kunne tilbyde Angulus som et fantastisk supplement til vores andre mærker. 

Angulus rammer en bred målgruppe aldersmæssigt, da flere og flere unge smarte piger også er blevet meget vilde med Angulus siden de fik deres nye designer på.

Lækkert og moderne fodtøj fra Angulus

Angulus har dog udviklet sig helt ekstrem meget de sidste par år. Før i tiden var Angulus et mærke, hvor man betragede det mest som lækre komfortable sko og støvler. Så kom der et mere og mere moderne design indover, som gjorde vores målgruppe iht Angulus, meget bredere i butikken. Stadig er det komforten og de lækre rågummisåler der har vægtet højt ved vores varer fra Angulus. Men som alle andre mærker, så udvikler Angulus sig også rigtig meget fra sæson til sæson. Pludselig mener vi ikke, at Angulus længere skal ses som det "gamle gode komfort mærke", men netop en brand, som også laver sko og støvler til de topsmarte kunder, og forretninger. Angulus kendes idag ikke kun for deres rågummisåler, men laver derimod også en masse fodtøj på pæne såler, elegante hæle, pumps mm. 
Vi rammer i dag de helt unge og smarte kunder, lige så vel, som de ældre, da udvalget pludselig er meget bredt. Vi vil altid føre de gode støvler på rågummisåler, som også laves på den brede læst, men gør også  meget ud af, at få de mere fine og smarte varer ind i vores sortiment i butikken. Derfor kan Angulus idag en hel masse, som vi ikke så for flere år tilbage. 

Det der stadig er utrolig lækkert ved mærket Angulus, er at der altid er mulighed for, at få produkterne i halve str., og det vil vi fortsat blive ved med.