Angulus er et dansk firma - et fantastisk mærke der altid har lagt vægt på komfort, som har eksisteret siden 1904. Angulus sko, støvler og sandaler er fra gammel tid kendt for deres bløde og komfortable rågummisåler som giver blød gang. Men siden har Angulus formået at producere sko som har fået et super smart design/look men stadig med en fantastisk komfort og skindkvalitet. Angulus sko produceres af naturlige materialer som fx. kalveskind, ren uld, naturgummi/rågummi, og produceres i Portugal. Tag et kig på vores udvalg, som vil blive større og større med tiden! Unik sko sender fragtfrit til hele Danmark. Ved ombytning af varer du har bestilt, sender vi den nye vare gratis også. Hvis du ønsker at bestille en vare til gave, skal du blot skrive det i ordre kommentar feltet, hvilken dato gaven skal gives mm. Samtidig kan du skrive, hvis du ønsker gaven pakket ind, så leverer vi en smuk pakke. Ved handel af julegaver bytter vi til og med d. 5 januar.

Viser 1 - 18 af 18

Angulus sko er for kvinden der går op i at fødderne har det godt, men også gerne vil være smart. Vi har ført Angulus fra vores "anden sæson" siden vi åbnede, og er utrolig glade for at forhandle dette mærke. Det er sko, hvor vi kan stå 100% indenfor, at kvaliteten matcher prisen. Det vil sige, at her får du noget for pengene. Med tiden tænker kvinder mere og mere over, hvad der passer fødderne godt, og her er vi utrolig glade for, at kunne tilbyde Angulus som et fantastisk supplement til vores andre mærker. Angulus rammer en bred målgruppe aldersmæssigt, da flere og flere unge smarte piger også er blevet meget vilde med Angulus siden de fik deres nye designer på.

Unik Sko gør det nemt for kvinder at købe damesko online

Når du køber dine næste lækre par damesko hos uniksko.dk, kan du vælge at få dine sko leveret til nærmeste pakkeshop helt gratis. Hos Unik Sko har vi nemlig gratis fragt med GLS. Og ikke nok med det. Vi ved hvor meget vores kunder glæder sig til at modtage de nye indkøbte damesko. Derfor har vi også prioriteret at tilbyde dag til dag levering. Og det opfylder vi på alle hverdage. Skulle du fortryde, mod forventning, har vi hos Unik Sko naturligvis også 14 dages returret. Derfor er vi hos Unik Sko stolte af, at vi gør det nemt for kvinder at købe damesko online.