Der findes rigtig mange forskellige Wonders støvler, og helt sikkert noget til hver sin smag, samt hver sin alder. Wonders henvender sig til rigtig mange, og en ekstrem stor aldersgruppe. Der er mange forskellige typer støvler derfra, både komfort linjen, og den smarte linje, men som stadig har en helt fantastisk pasform og komfort!
Spanske Wonders ligger rigtig meget vægt på, at komforten i deres såler er rigtig god og blød, så selv deres støvler med hæl går man helt fantastisk i. Vi plejer at sige, at hvis man ikke kan gå på høje hæle, så kan man altid forsøge sig med en Wonders støvle og ende med en succes oplevelse. Der er forskellige sål materialer på alle varerne derfra, og især den bløde gummisål og gummihæl giver en helt ualmindelig blød gang.

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 14 af 14

Lækre Wonders støvler

Det største udvalg af Wonders støvler er stort set altid det sidste halvår - altså efterårs sæsonen, at vi præsenterer flest støvle modeller. Det er nogle gode priser, som hænger rigtig godt sammen med kvaliteten. Når man først har haft en Wonders støvle en enkelt gang, så er det ofte en mærke man vender tilbage til, og køber fra igen. Dette skyldes selvfølgelig både pasform, kvalitet samt komfort. Der er intet negativt at sige om vores støvler fra Wonders. Vi får leveret vores store hovedordre to gange årligt, og herind imellem kan vi få lidt nye modeller hist og her, hvis der netop er noget nyt der rører på sig, eller vi bestiller nogle nye modeller op, hvilken ofte kan ske. 

Støvler fra Wonders med fokus på et lækkert design

Wonders laver både pæne flade støvler, korte og langskaftet, og et hav af forskellige hæle. Både de elegante og smarte hæle, men også de små praktiske og komfortable hæltyper som blandt andet er lavet af gummi. Det de stadig formår, er at lave et smart udseende, som gør både støvlen elegant og komfortabel. Vi har altid forskellige skindmaterialer, både ruskind, glat skind og nubuk skind. Man kan lege rigtig meget med deres smarte materialer, hvilket kan få den samme model Wonders støvle til at se meget forskellig ud. På den måde kan vi tage den samme gode model flere gange til butikken, men alligevel med forskellige skindmaterialer og designs, at de virker utrolig forskellige. 
Vi er så glade for vores støvler fra Wonders, og synes det er et super lækkert produkt, da kvalitet og komfort spiller super godt sammen. Derudover finder du altid en rigtig lækker smart og klassisk støvle, som bare kan bruges til alting. De er rigtig gode til at lave smarte nitte detaljer, metal kanter osv., på en ellers klassisk støvle, så den får et helt andet look. 
Hvis du er i tvivl om hvilken støvle du skal vælge, så tag endelig en grundigt kig på Wonders.