Hvis du sætter pris på godt håndværk og materialer i topkvalitet, så er dette udvalg af punge og tasker til kvinder helt sikkert noget for dig. Her hos Unik Sko er vi stolte af at føre et bredt sortiment af håndtasker, punge, bæltetasker, skuldertasker og meget mere fra anerkendte brands, da vi har en dyb passion for holdbart og tidløst design. Der er derfor også gode chancer for, at du kan finde din nye dametaske her hos os.

Filtrer efter

Mærker
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 63

Find den dametaske, der matcher netop din garderobe

Hver enkelt dametaske i vores sortiment er designet med fokus på funktionalitet og holdbarhed, og i tillæg hertil garanterer vores udvalg dig et højt niveau af kvalitet samt smukt design. Vi sætter nemlig en ære i at kunne tilbyde vores kunder det bedste af det bedste. Samtidig vil du også opleve en imponerende variation i vores udvalg, da vi samtidig også har fokus på at sørge for, at vores sortiment rummer noget for alle kvinder – eller til alle de kvinder du er. Derfor finder du hos os både crossover tasker, bæltetasker, shopper tasker, skuldertasker, punge, dametasker og weekend tasker inkl. nogle af de bedst sælgende modeller fra RE:Designed som Kay Urban og Faust Urban. Det er således blot op til dig at finde den dametaske, der bedst imødekommer dine behov. Gå derfor på opdagelse i vores udvalg, og find det design, der skal følge dig de næste mange år. Den gennemgående kvalitet garanterer dig nemlig, at din nye dametaske vil holde mange år ud i fremtiden. Af samme årsag bruges der til flere af taskerne et særligt stærkt og blødt læder, som tilmed har et patineret udtryk, der kun bliver smukkere med tiden. Uanset om du er til moderne tasker eller mere enkle tasker, er vi sikre på, at du kan finde en elegant og alsidig dametaske her på siden, som du nemt kan style med det, du har hængende i garderoben.

Ingen dametaske er fuldendt uden en matchende pung

Er du i tillæg til den perfekte dametaske også på udkig efter en matchende pung, så er der ingen grund til at lede videre. Vi forhandler nemlig både punge og tasker til kvinder i et hav af skønne og naturlige nuancer såsom sort, burned tan og walnut. Og hvis du tager et nærmere kig, vil du opdage, at mange af taskerne har adskillige praktiske rum og lommer samt justerbare remme, så du nemt kan indstille længden efter dine behov. Vælger du en dametaske eller pung fra vores udvalg, får du et produkt i lækkert læder, der ikke kun er blødt og skinnende, men også slidstærkt og meget modstandsdygtigt over for snavs, fugt og skrammer. Den gode kvalitet går naturligvis hånd i hånd med forskellige stilrene looks, der næppe går af mode. Tag endelig et nærmere kig på vores dametasker og punge lige her på webshoppen, hvor vi som altid tilbyder dag til dag-levering og gratis fragt ved køb for over 300 kr.