De fineste og mest smukke sandaler fås muligvis fra vores skønne spanske mærke Unisa. Der findes mange forskellige typer som både er flade sandaler og høje sandaler med forskellige hæltyper samt højder. Ens for dem alle er, at Unisa sandaler er lavet i den bedste kvalitet, både skind og ruskind. Især deres ruskind findes ikke bedre og mere lækker. Om det er flade sandaler eller med hæl, er komforten helt fantastisk og meget fleksibel. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 22 af 22

Smukke og kvalitetsbevidste Unisa sandaler

Alt er 100% skind og varerne er også skindforet. Unisa sandaler med hæl er også super komfortable, da sålerne er super bløde, og derfor kan man gå i dem en hel dag. 
Unisa sandaler er utrolig brugbare, da de sagtens kan bruges til hverdag, men også er tilpas fine til festlige lejligheder. Der er nogle utrolig fine detaljer på sandaler fra Unisa, såsom brug af swarovski sten, fine materialer, farver osv. Der findes helt sikkert en sandal der passer lige netop dig, da der er forskellige pasforme og designs. Hvis du er faldet for et par af de skønne Unisa sandaler, så vent ikke for længe med at bestille dem. De kommer nemlig direkte fra Spanien, og derfor kan vi ikke bestille hjem igen. 

Som nævnt er designet utrolig smukt, og vores Unisa sandaler skiller sig rigtig meget ud fra vores andre mærker. De har deres helt eget præg på varerne, og man kan altid genkende en sandal fra Unisa når den står på hylden. Det der er ekstra godt er, at komforten og kvaliteten lever 100% op til alle de andre gode ting. Prisen varierer rigtig meget alt efter om der er swarovski eller andet på vores Unisa sandaler. Men generelt prøver de at holde prisen på et fornuftigt niveau, og her mener vi at man får rigtig meget for pengene. 
Hvis man har ejet et par sandaler fra Unisa er det bestemt ikke sidste gang. Målgruppen er utrolig bred, og sandalerne henvender sig til stort set alle aldre, da der er så mange forskellige typer.. 
Alt i alt en meget flot feminin sandal.