Til hverdag er det rart at være iført smart, men komfortabelt fodtøj. Derfor er det heldigt, at sneakers og slip-ons er blevet så stor en trend. I flere sæsoner har mærker som Pavement præsenteret sporty fodtøj som en fast del af deres kollektioner til stor glæde for os her hos Unik Sko. Vi ved, at vore kunder sætter stor pris på lækkert og behageligt fodtøj til hverdagsbrug. Pavement sneakers/slip-on-sko er nemme at style, så de passer til dig og din stil. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Få et smart hverdagslook med Pavement sneakers

Sneakers kan sagtens bruges på arbejde, hvis du sørger for at sætte dem sammen med et mere poleret sæt tøj. Det skaber en flot og moderne kontrast i din beklædning, som helt sikkert vil gøre dig positivt bemærket. De fede sneakers og slip-ons fra mærket Pavement er lavet af ægte skind og andre robuste materialer, der får dem til at synes dyrere, end de faktisk er. De kraftige såler sikrer god støtte til hele fodsålen og gør desuden skoene mere slidstærke. Hvis du i forvejen godt kan lide sko fra mærket Pavement, vil du sikkert også synes rigtigt godt om deres sneakers og slip-on-sko, som vi har samlet her i denne kategori.

Hvis du gerne klare hverdagens gøremål, arbejde osv. i noget behageligt fodtøj, der er let at hoppe i, men samtidig er en modebevidst kvinde, der også sætter pris på lækkert og moderne design, så er vi her hos Unik Sko sikre på, at Pavement sneakers er noget for dig. De flotte sneakers fra Pavement, som følger tidens spændende modetrends, kan sammensættes med mange forskellige outfits, så du har mange gode muligheder for at style disse sko til at skabe dit helt eget look. Skoene vil passe flot sammen med både et afslappet outfit og et finere sæt tøj. Du kan nemlig bruge et par moderne sneakers til at skabe en spændende kontrast mellem skoene og dit tøj. Vi er ikke i tvivl om, at det vil give et frisk pust til hverdagslooket. Pavement sneakers kan også sagtens holde til at blive brugt som en hverdagssko. De er nemlig designet i noget slidstærkt materiale – bl.a. skind – som giver skoene en rigtig god holdbarhed. Med den yderst fornuftige pris får du derfor rigtig meget sko for pengene. Når du er på farten i dine hverdagssko, giver den kraftige sål også en rigtig god støtte til foden, så du opnår en god komfort.