Ca’shott har som brand gjort sig særligt bemærket med deres rigtigt flotte kollektioner af sandaler til damer. Hvert forår præsenterer de os for nye, spændende modeller med både høj og lav sål. I udvalget herunder er det de flade Ca’shott sandaler, der er i fokus. Ca’shott flade sandaler passer perfekt til dig, der gerne vil forene god komfort med pænt design. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 8 af 8

Køb lækre flade sandaler fra Cashott hos Unik sko

Selvom en sandal er udført i en ergonomisk pasform med god støtte og komfort i sålen, kan den sagtens være elegant og lækker i sit udseende. Det skinner tydeligt igennem blandt de mange fine modeller, der er at vælge mellem ovenover. En sandal med en flad sål er god til hverdag. Skal dine nye sandaler bruges i forbindelse med dit arbejde, er det rart med en model, der er udført i et pænt og poleret design. 

Cashott flade sandaler er kendt og elsket for sit æstetiske design, enorme komfort og storartet pasform. Rågummisålen er intet mindre end en skøn tilføjelse til sandalen, da det gør at den ikke bare slides let. Tværtimod! Det forlænger sandalens levetid. Leder du efter et par smukke kvalitets sandaler med en god udskæring som fremhæver din stil, look og fremtoning og giver dine føder luft og plads, så vil du ikke fortryde Cashott flade sandaler. Spændende innovation, høj kvalitet og god pasform er ikke altid billigt, men med Cashotts modeller får du rigtig meget for pengene. Lyder det lidt for godt til at være sandt? Prøv selv, du vil ikke fortryde det.

Flade cashott sandaler i alle typer

Ca’shott anvender læder og skind i forskellige farver og prægninger i deres sommerkollektioner, hvilket er med til at sikre klassiske og pæne, flade sandaler, der uden problemer kan bæres på arbejdet eller ved særlige anledninger. Ca’shott flade sandaler findes også som mere flirtende sommersandaler, der passer perfekt til fridagene i sommersolen eller ferien under varmere himmelstrøg, hvor dine fødder skal have luft og plads.
Når man kigger på flade sandaler fra Cashott, laves der rigtig mange forskellige. Dette resulterer også i, at målgruppen ved cashott sandaler er meget bred, og vi rammer lige fra den unge pige, til den ældre der søger fodtøj med masser god støtte og komfort. Cashott laver flere forskellige type såler, alt efter om sandalen skal være let og elegant, eller mere praktisk og blød. Se vores udvalg, så er vi sikre på, at der er noget der falder i netop din smag.