Den dejlige sutsko, som man stikker fødderne i som det første når man kommer hjem, med holdbare såler finder du her hos os. Vi har et stort udvalg af masser forskellige hjemmesko. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 36

Fine og hyggelige hjemmesko og sutsko

De er utrolig lækre og har en meget holdbar gummisål så man også står godt fast. Vi har forskellige modeller med og uden hælkappe, derfor har vi lidt for en hver. Vores udvalg af sutsko præsenteres efter sommeres - dvs hele efteråret og vinteren lang. Vi har forskellige varianter, som både er med mønster og farver, men også helt enkelte hjemmesko. 
Et par hjemmesko skal være dejlig nemme lidt at stikke i, derfor er udvalget størst i vores slippers. Kvaliteten er helt i top til en rigtig fornuftig pris. Idag er det et must at eje et par af disse skønne hjemmesko. 

En fantastisk hjemmesko også kaldet sutsko er ikke til at leve uden lige så snart vi bare går efteråret i møde. Det behøver ikke engang at være meget koldt før det er skønt at stikke fødderne i en dejlig hjemmesko når man kommer hjem fra arbejde. Vi har mange forskellige hjemmesko både med og uden tykt foer, og med og uden hælkappe. Vi har fra forskellige mærker, til enhver smag. Ydermere er designet rigtig fint på alle vores hjemmesko, hvor du balndt andet finder små fine detaljer osv på det vi også kalder en sutsko. Det største udvalg finder på efter sommeren og så i løbet af efteråret og vinteren.

Stort udvalg af lækre damehjemmesko

Her hos Unik Sko har vi samlet et udvalg af markedets bedste damehjemmesko fra flere populære brands – både for at give vores kunder et så stort udvalg som muligt, og fordi disse damehjemmesko – i vores optik – simpelthen udmærker sig. Derfor finder du modeller fra både Re:Designed, Tommy Hilfiger, Shepherd, Birkenstock, Glerups, og Bella Moda her i vores sortiment. Variationen er stor, og uanset om du er til tykke og vamsede hjemmesko eller mere simple og sko-agtige damehjemmesko, så finder du højst sandsynligt din favorit her på siden. Fælles for dem alle er, at komforten er helt i top. I de kolde måneder er der rigtig mange af os, som har hjemmesko på i flere timer dagligt, og derfor er det alfa og omega, at de er gode at gå i. Vi har gjort det let for dig at få overblik over vores modeller, og derfor behøver du blot køre musen over den hjemmesko, du er interesseret i, for at se de tilgængelige størrelser. På den måde kan du lynhurtigt scrolle igennem udvalget og finde de damehjemmesko, som passer til dig og dine behov.

Køb hjemmesko til damer her og få mange fordele

Når du handler hos os, skal du have en rigtig god oplevelse. Det er vores mål, og det er et mål, vi forsøger at opnå hver eneste dag. Det kommer du til at mærke på flere forskellige måder. Først og fremmest får du dag til dag-levering, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dine nye hjemmesko til damer. Derudover får du gratis fragt, bare du køber for over 300 kr. Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilke hjemmesko til damer du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 2883 2683. De er yderst kompetente, og de står altid klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb. Foretrækker du at finde dine hjemmesko i en fysisk butik, skal du være velkommen til at besøge os i Nykøbing F. Her Kan du prøve skoene, inden du betaler, ligesom du kan få ansigt til ansigt-vejledning. Køb dine hjemmesko til damer her hos Unik Sko, og gå den kolde tid i møde med varme fødder.