Den dejlige sutsko, som man stikker fødderne i som det første når man kommer hjem, med holdbare såler finder du her hos os.Vi har et lille udvalg af hjemmesko også kaldet sutsko hos os fra mærket Nome. De er utrolig lækre og har en meget holdbar gummisål så man også står godt fast. Vi har forskellige modeller med og uden hælkappe, derfor har vi lidt for en hver. Vores udvalg af sutsko præsenteres efter sommeres - dvs hele efteråret og vinteren lang. Vi har forskellige varianter, som både er med mønster og farver, men også helt enkelte hjemmesko. 
Et par hjemmesko skal være dejlig nemme lidt at stikke i, derfor er udvalget størst i vores slippers. Kvaliteten er helt i top til en rigtig fornuftig pris. Idag er det et must at eje et par af disse skønne hjemmesko. 

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 23 af 23

Fine og hyggelige hjemmesko og sutsko

En fantastisk hjemmesko også kaldet sutsko er ikke til at leve uden lige så snart vi bare går efteråret i møde. Det behøver ikke engang at være meget koldt før det er skønt at stikke fødderne i en dejlig hjemmesko når man kommer hjem fra arbejde. Vi har mange forskellige hjemmesko både med og uden tykt foer, og med og uden hælkappe. Det største udvalg finder du fra Nome Footwear, da de altid leverer hjemmesko med gode kraftige gummisåler så man står godt fast, og så de også lige kan klare at komme en hurtig tur ud til postkassen. Ydermere er designet rigtig fint på deres hjemmesko, hvor du balndt andet finder små fine detaljer osv på det vi også kalder en sutsko. Det største udvalg finder på efter sommeren og så i løbet af efteråret og vinteren.