Hos Unik sko finder du alle former for Billi Bi sandaler med hæl. Der findes både de komfortable hverdagssandaler med hæl, de høje selskabssandaler, de trendy sandaler med hæl osv. Alle sandaler har det til fælles, at de sørger for en god komfort. Billi Bi høje sandaler fås i flere forskellige farvekollektioner og skindtyper, hvilket giver dig mange spændende valgmuligheder – så du har mange gode muligheder for at finde en sandal, der passer til din stil og smag. I kollektionen kan du både finde de klassiske sandaler med hæl og nye spændende modeller tilpasset tidens trends.

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 8 af 8

Smarte og elegante høje sandaler fra Billi Bi

Høje Sandaler fra Billi Bi er utrolig trendy og fås med flere forskellige hæltyper. Derudover designes sandalerne i mange forskellige skindtyper. Sandalerne appellerer derfor den en bred aldersgruppe af kvinder. Du har derfor god mulighed for at vi her på Unik Sko også har en Billi Bi sandal, der passer til din stil og smag. Billi Bi høje sandaler kan sammensættes med mange forskellige outfits – eksempelvis kjoler, bukser og nederdele – og give dit look en frisk og sommerligt tvist. Derfor er sandalerne her på siden noget spændende og alsidigt fodtøj at have i skoskabet.

Ud over elegante og spændende design, så er de smarte høje sandaler også af en høj kvalitet, da de er fremstillet ved hjælp af det bedste håndværk. Materialerne er 100 % ægte skind og er designet, så du har en god komfort. Derfor er vi ikke i tvivl om, at du og dine fødder vil blive glade for et af Billi Bis mange elegante sandaler.

Som et af de absolut mest spændende skobrands er Billi Bi dygtige til at udvikle deres kollektioner i takt med at tidens modetrends også udvikler sig. Så hvis du gerne vil være med på skomoden samtidig med at du også stadig kan få klassiske og elegante – også når det kommer til høje sandaler, så hold øje med udvalget her på siden.

Kvalitetssandaler fra Billi Bi

Vi udvælger nøje hvilke skomærker vi forhandler i vores butik, da vi ønsker det bedste af det bedste, og noget der kan dække rigtig bredt, både med henblik på alder, priser og hvilken type man er. Præcis derfor har vi valgt at satse rigtig meget på Billi Bi, og køber rigtig mange varer fra dem hver sæson, da vi kan stå 100% inde for deres produkter. Høje sandaler kan variere rigtig meget i fx komfort, udseende, design og hvilke materialer der er brugt. Billi Bi er et af de førende brands på markedet, og har en rigtig stor kollektion bag sig. Når vi kigger på alle de skønne høje sandaler, er der et bredt udvalg fra Billi Bi, som har mange forskellige højder, pasform osv. De laver sandaler med tynde høje hæle, brede hæle, lavere blokhæle samt kilehæle. Derfor er der stort set noget til enhver smag, og til enhver lejlighed alt efter om det er til hverdag, eller meget festligt brug.

Vi kan fremstille vores varer fra Billi Bi stort set som vi ønsker, i hvilke farver, skindmaterialer mm vi ønsker. Derfor kan de sandaler vi har godt være mere unikke end andres, da man selv kan bestemme rigtig meget undervejr i processen. 

Du kan stole 100% på Billi Bi's kvaliteter samt standarter, og det er også noget vi kan stå indenfor når vi sælger de skønne produkter.