Gå sommeren i møde iført lækre Pavement flade sandaler, som du kan købe lige her hos Unik Sko. Vi har samlet et rigtigt flot udvalg af sommerligt fodtøj, som lader dine fødder ånde og få glæde af de lune solstråler. I den skønne danske sommer fortjener dine fødder noget let fodtøj, hvori fødderne kan få luft og kulør i det varme og solrige vejr. Derfor finder du her hos Unik Sko altid et stort sortiment af sommerens kollektioner fra alle vores kendte mærker. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 13 af 13

Flot sommermode med Pavement flade sandaler

Her på siden er det flade sandaler og slippers fra Pavement, der er i fokus. Som mærkets navn næsten antyder, er der tale om jordnært fodtøj, som klæder alle damer. Pasformen er god og fodformet, uden at designet virker klodset eller umoderne. Alle sko og sandaler fra Pavement kommer tværtimod i et rigtigt moderne og elegant design, der lever op til alle tidens skarpeste tendenser og trends, når det gælder skomode. Hvis du ønsker dig et par lækre sandaler eller slippers til den forestående sommersæson - eller hvis du er så heldig at skulle afsted på ferie under varmere himmelstrøg - kan du med fordel se nærmere på vores skønne sortiment af Pavement flade sandaler og slippers herunder.

Let og luftigt fodtøj kan virkelig gøre underværker for dit sommerlook – og så er det selvfølgelig også yderst behageligt med lidt luft til fødderne. Derfor er vi hos Unik Sko heller ikke i tvivl om, at et par Pavement flade sandaler kan tilføre massere af sommerlig charme og lethed til sommerens outfit. De flotte flade sandaler fra Pavement er nemlig designet efter tidens trends og vil klæde enhver damefod ude i sommervejret. Hvis du hopper i et par Pavement flade sandaler, føler du dig ikke kun godt tilpas, fordi dit sommerlook sidder lige i skabet. Sandalerne er nemlig også designet til at give dig en rigtig god komfort, så du og dine fødder kan holde til at være på farten i et par lækre flade sandaler. Sandalernes pasform er i top, så de sidder perfekt på din fod, og så er de udstyret med et par behagelige såler. Så hvis du er på udkig efter noget lækkert fodtøj, som du kan hoppe i så snart de dejlig varme solstråler kigger frem, så er vi ikke i tvivl om, at du blandt vores udvalg af flade sandaler fra Pavement kan finde en model, der gør noget godt for både dit sommeroutfit og dine fødder. 

Gå sommeren i møde med lækre flade sandaler fra Pavement

Når du kigger på flade sandaler fra Pavement, kan du nærmest få lige den sandal type du ønsker. Deres kollektion er med årene blevet rigtig stor, og den bliver udvidet hele tiden. Der findes så mange fine lækre flade sandaler fra Pavement. Alt er i skindkvaliteter, og de kan fås i mange forskellige farver, og skindmaterialer. Der er lidt for en hver smag, og ligeledes er der lidt for en hver pengepung. 
Vi sender fra dag til dag med GLS, og ved alt køb over 300kr er det fragtfrit.