Billi Bi støvletter henvender sig til en bred målgruppe af kvinder, men der er ingen tvivl om, at støvletterne her på siden især appellerer til den stilbevidste kvinde, som vægter design og æstetik højt. Billi Bi er et af de førende brands indenfor sko og følger derfor de nyeste trends i sko moden. Billi Bi støvletter med hæl findes i utrolig mange varianter. Du kan finde støvletter med høje stilethæle, men også med de mere chunky hæle, ligesom der også findes flere forskellige modeller og hælhøjder. Derfor vil der altid være et par Billi Bi støvletter med hæl til enhver smag. Alle støvletterne har dog det til fælles, at de er fremstillet i de bedste skindkvaliteter, og så er de yderst komfortable at have på. Trenden på de forskellige hæltyper udvikler sig hele tiden, og hos Billi Bi finder du altid et udvalg af alle hæltyper - nye som gamle. Du vil altid kunne finde de klassiske Billi Bi støvletter, som går igen år efter år, men samtidig kommer der hele tiden mange nye designs til sortimentet. Du kan både finde støvletter med hæl, som du kan tage på til de finere og mere festlige lejligheder, men Billi Bi er også dygtige til at designe støvletter til kvinden, der ønsker en pæn hverdagsstøvle med lidt hæl.

Vi har et stort udvalg af Billi Bi støvletter med hæl året rundt, som du kan se nedenfor.

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 5 af 5

Flotte støvletter med hæl fra Billi Bi

Støvletter med hæl kan bruges sammen med alle typer af outfits – både bukser, bare ben og strømpebukser. Især i efteråret og vinterhalvåret sælger vi rigtig mange korte støvletter med hæl til festlige lejligheder. Med et par støvletter kan du både pifte dit outfit op og give det et mere casual look, og du kan bruge et par støvletter til mange forskellige lejligheder og sammen med mange forskellige outfits. De er både pæne til hverdagsbrug, og til finere lejligheder er støvletter med hæl også elegant og god løsning. Billi Bi laver de fineste støvletter i et bredt udvalg af moderne design, der appellerer til alle aldersgrupper. Billi Bi gør meget ud af at designe støvletter med hæl i en høj kvalitet. Derfor er støvletterne designet med fine detaljer og en rigtig god komfort, som opnås gennem bløde såler i topklasse kvalitet.

Elegante og komfortable Billi Bi støvletter med hæl

Støvletter med hæl skal ikke kun være smarte og moderigtige, det skal også være nogle man kan gå i en hel dag, uden at få ondt i fødderne. Her ligger Billi Bi lige så meget vægt på god komfort, som på et flot og enestående design. Det hele skal helst passe sammen, og derfor kan du være 100% sikker på, at højhælede støvletter fra Billi Bi også har en lækker komfort, og en meget høj kvalitet skindmæssigt. 
Når der kigges på udseende og design, fås der mange forskellige typer, og selvfølgelig også forskellige hælhøjder. Hælhøjden afgør også ofte hvilke forbrug støvlen skal dække. Hvis det er en fest støvle kan det være man typisk vælger en lidt finere og højere model, end den mere moderate hælhøjde, som er perfekt til hverdagsbrug. 
Støvletter med hæl bruges til alt tøj, om det er bukser, kjoler eller nederdele går ud på et. Idag bruges en støvle ligeså meget til kjoler og fester, som en pæn sko med hæl.