Bubetti er en fantastisk støvle, også når det gælder de højhælede støvler. Her ses alle de lækre og klassiske højhælede støvler fra Bubetti. Der er ikke så mange forskellige typer, da pasform og hæle som regel er ens, men der er forskelige fine detaljer. Det samme gælder snuderne på støvlerne, de er også meget standart og klassiske, derfor går en Bubetto højhælede støvle aldrig af mode. Vi sælger mange højhælede støvler, da man er begyndt at bruge dem mindst lige så meget som en sko, til nærmest alt slags tøj, hvor vi taler om både kjoler og bukser. Pasformen er selvfølgelig lige så lækker som i alle andre Bubetti varer, og lavet af den højeste kvalitet. De fås i forskellige farver og skindmaterialer alt efter hvad vi selv vælger at få dem lavet i.

Vi har desværre ikke flere Bubetti højhælede støvler, men klik her og se vores store udvalg af Højhælede støvler

Bubetti højhælede støvler i høje kvaliteter

Når der er tale om højhælede støvler fra Bubetti, er det ofte den samme læst de fleste støvler er lavet på, med samme snude, hælhøjde, hæl mm., men i forskellige farver og design. Der er altid højhælede støvler med unikke designs, og forskellige detaljer på støvlerne, i form af flettet skinddetaljer, spænder, lynlåser mm. Igen kan man få lavet de smukke Bubetti støvler næsten som man ønsker, og få dem produceret i de skindfarver man ønsker. 
De højhælede støvler fra Bubetti er meget klassiske og enkle, og har et let udtryk, hvilket gør at de er enormt flotte til både kjoler og bukser. I og med den har en lille pæn hæl på oftest 5 cm, er det en meget anvendelig støvle, som bruges til både hverdag men også som en flot selskabsstøvle. 
Dette er ert produkt vi altid vil køre med, og oftest kan der skaffes flere modeller og størrelser hjem, end det du egentlig ser vi har på lager. Tøv derfor ikke med at kontakte os, eller stille spørgsmål til det lækre produkt. 

Elegante og klassiske højhælede støvler fra Bubetti

Bubetti er en eksklusivt brand familie eget, hvor alt design osv laves af dem selv. Ved Bubetti højhælede støvler går de også meget op i, at designet skal være tidløs og klassisk, hvilket mange af vores kunder godt kan lide, da det er støvler i den lidt højere prisklasse. 
Når der er tale om de højhælede støvler fra Bubetti, henvender målgruppen sig lidt mere til den voksne eller klassiske type, hvor imod Bubettis flade støvler er til stort set alle aldre. Bubetti højhælede støvler er en smule mere voksne og elegante, og henvender sig lidt til et andet brug. Er du en voksen elegant kvinde, og søger en pæn støvle med lidt hæl, som kan bruges til både hverdag og fest, så er disse støvler fra Bubetti de helt rigtigt. Der findes ikke en højhælede støvle, som dækker det behov meget mere. 
Tag endelig et kig, og kontakt os ved spørgsmål. Vi leverer fra dag til dag fragtfrit med alle vores Bubetti produkter.