Et par espadrilles er i dag uundværlige i forår/sommer sæsonen, hvor den lette espadrille sko virkelig hører sig til. Billi Bi espadrilles er både super smarte, men også fremstillet i en yderst holdbar kvalitet, da de er håndsyede på deres fabrikker i Portugal. Derudover har skoene her på siden lækker komfort, da der anvendes bløde såler og et yderst holdbart håndværk. Med den gode komfort og det flotte design, kan du bruge et par espadrilles til mange forskellige lejligheder og skoene her på siden kan virkelig give dit outfit et afslappet men stadig smart tvist.

Vi har desværre ikke flere Billi Bi espadrilles, men klik her og se vores store udvalg af Espadrilles

Sommer espadrilles fra Billi Bi

Billi Bi espadrilles er en populær sommersko – især fordi den kan sammensættes med rigtig mange forskellige outfits og kan bruges til mange forskellige anledninger. Denne type sko er også et spændende alternativ til en sandal, da espadrilles er en let sommersko, som kan give dit outfit et afslappet men stadig elegant look. Et par Billi Bi espadrilles er lette at hoppe i og har et flot sommerligt design – derfor er vi her hos Unik Sko ikke i tvivl om at et par espadrilles er et absolut must-have til sommergarderoben.

Billi Bi er hele tiden med på moden, når det kommer til look og facon, og derfor fås deres espadrilles også i flere forskellige designs – lige fra det rå til det mere feminine design. Dertil kommer de fine detaljer, der gør hvert design unikt. Derudover er de flotte espadrilles også kendetegnet ved komfortable, bløde såler og slidstærkt håndværk, hvilket giver dig en sko med lang holdbarhed. Derfor får du både lækkert design og kvalitetshåndværk, som du vil glæde dig til at hoppe i om sommeren – uanset om det er til hverdag eller fest. Billi Bi designer løbende nye flotte sko, så hold øje med siden, hvis du gerne vil have fingrene i komfortabelt og elegant sommerfodtøj.

Kvalitetssko fra Billi Bi

Espadrilles fra Billi Bi laves også som de fineste sandaler, med forskellige kilehæls højder i espadrilles materiale. Det er en sko/sandal der aldrig går af mode, men kommer mere frem af og til. Når man taler om komforten på en espadrilles sandal, er den super god og behagelig, da det sålen så oftest er lavet på en kilehæl, hvilket gør at man har hele vægten i skoen, og får en bedre balance. Stort set alle kvinder kan gå med en lille espadrilles, da de fås i forskellige højder, og ikke føles særlig høje at gå i. Det gode ved denne slags sko er, at man kan bruge den rigtig meget, og til både hverdagsbrug, men også mere festlige lejligheder. 
Priserne er altid fornuftige når det drejer sig om en espadrilles. Dog er den lidt dyrere fra Billi Bi end andre mærker, da det er håndsyet og god kvalitet, samt der er meget håndarbejde ved disse sko fra Billi Bi.