Der findes så mange forskellige fine sandaler fra Pavement at der er svært at vælge. Vi har plukket en masse af de gode bestseller modeller ud, og nedenfor kan du se udvalget. Pavement sandaler er et vidt begreb, da kollektionen både indeholder flade sandaler, høje sandaler og andre typer. Der sker rigtig mange fine ting på Pavement sandaler, både i deres design, men også på farver, detaljer osv. Der findes en model til alle typer, da de både er feminine, smarte, rå og modepræget. Nogle af modellerne spræller meget, og der sker en masse fashion ting på dem, hvorimod at der også er modeller der er utrolig stilrene og enkelte. Dette gør, at der altid er et spændende udvalg af Pavement sandaler, som du kan bruge til både hverdag og fest. Har du aldrig ejet et par sandaler fra Pavement, er det bestemt værd at prøve. Pasformen, prisen og designet er alle ting der er prioriteret i deres kollektioner. Vi håber at vi kan inspirere samt friste dig lidt med vores udvalg herunder.  

Filtrer efter

Mærker
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 16 af 16

Flotte og smarte Pavement sandaler

Trods den gode kvalitet og skønne design, formår Pavement at holde priserne pænt nede på deres sandaler. Skal du bruge en sandal til fest eller hverdag? Pavement sandaler kan bruges til begge! Der er både de meget pæne modeller, de gode hverdags sandaler og dem man kan bruge til det hele. Alle deres modeller er altid lavet af skind, og også skindforet. Der bliver arbejdet rigtig meget med både glat skind, ruskind og andre præget skindtyper. 

Hos Unik sko ser du et bredt og moderigtigt udvalg af sandaler fra Pavement

Der er så mange fine og unikke sandaler fra Pavement, at det kan gøre det rigtig svært at vælge. Derfor skal du først tage stilling til, om det er en flad eller høj sandal du ønsker, eller hvilket formål sandalens brug skal have. Herefter er der et bredt sortiment at vælge mellem, både modelmæssigt og også farvemæssigt, typer osv. Der er masser flotte sandaler, som er ideelle til fest og andre fine lejligheder, men der er også mange som kan bruges til det hele, og nogle som udelukkende købes som en lille lækker sommersandal. Det er helt op til dig, hvad behovet er, og hvad du er på jagt efter. Men eftersom udvalget af Pavement sandaler er så stort og forskelligt, vil der muligvis være en der falder i netop din smag, til lige det du skal bruge sandalerne til.