Her hos Unik Sko har vi et stort udvalg af gode Unisa tilbud, og du kan se dem alle lige her på siden. Fælles for alle Unisa sko er, at kvalitet og komfort går hånd i hånd, og at det er to områder, hvor der ikke bliver gået på kompromis. Designet er lækkert og moderne, og du kan være heldig at finde både sandaler, pumps og støvler her blandt vores Unisa tilbud.

Filtrer efter

Mærke
Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 24 af 38

Stærke Unisa tilbud på alle brandets design

Afhængigt af årstiden finder du her på siden skarpe Unisa tilbud på både støvler, sandaler og pumps. Bag det internationale, spanske brand står Carlos Musso og Antonio Porta, og de har designet lækre sko siden 1973. De fik deres store gennembrud med den kendte, spanske espadrille-sandal, som satte den høje standard for deres design. Standarden lever stadig i bedste velgående i dag, hvor de har udvidet designporteføljen og nu også har smukke pumps og støvler. Uanset om du er til feminine styles i sarte farver eller til det mere rå look med chunky silhuetter, finder du med stor sandsynlighed noget her blandt vores Unisa tilbud, som falder i din smag. Vores udsalgsvarer her på siden varierer, og vil du være sikker på ikke at gå glip af et godt Unisa tilbud, bør du holde øje med siden løbende.

Shop lækre Unisa sko til gode priser hos Unik Sko

Der er rigtig mange fordele ved at slå til og udnytte de gode Unisa tilbud her hos Unik Sko. Først og fremmest kan du både handle online og i vores fysiske butik i Nykøbing F. Vi ved nemlig godt, at mange foretrækker at prøve skoene, inden de svinger dankortet. Vi skal dog nævne, at der ikke nødvendigvis er samme udvalg af Unisa tilbud eller sko i det hele taget i butikken som her på hjemmesiden. Shopper du online, får du fri fragt på køb for over 300 kr., og vores dag til dag-levering giver dig lynhurtigt din bestilling i hånden - der er nemlig ikke noget værre end at vente for længe på sine køb. Har du brug for hjælp, råd eller vejledning, når du shopper her på vores hjemmeside, skal du ikke tøve med at ringe til vores kundeservice på telefon 2883 2683. Der sidder en dygtig medarbejder klar til at hjælpe og guide dig, og du kan godt stole på, at vedkommende, som du får i røret, har rigtig godt kendskab til vores produkter. Tag et nærmere kig på vores mange Unisa tilbud her på siden, og find det par sko, som skal være din tro følgesvend resten af sæsonen - og næste sæson igen.