Vi har et kæmpe udvalg af forskellige Billi Bi støvler året rundt. Billi Bi laver rigtig mange forskellige type støvler, som er utrolig forskellige fra hinanden. Både model, stil, pris, alder og meget mere er vidt forskellige i deres støvle sortiment. Der er fx flade støvler, støvler med hæl, både bred og smal, langskaftet støvler, vinterstøvler, og alle skiller sig ud og dækker forskellige behov. Det er blandt andet en af de ting der er fantastisk ved mærket, at man kan finde en støvle der passer 100% til en, og som dækker lige nøjagtig det behov man søger. Ens for alle modeller og typer er, at kvaliteten og pasformen altid er i top, og de bruger de bedste skindmaterialer til alle deres varer.
I dag bruger vi jo nærmest de korte lette støvler året rundt, både til bukser og kjoler, hverdagsbrug samt festlige lejligheder. Derfor er udvalget efterhånden blevet så stort.

Udviklingsmæssigt rykker Billi Bi støvler sig rigtig meget hver sæson. De er et af de førende brands indenfor skobranchen, og er derfor altid først med det nye. Derfor ved du med sikkerhed, at de varer vi præsenterer derfra er det der ses i modebilledet.

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 22 af 22

Smarte og moderigtige Billi Bi støvler

Billi Bi laver de mest fantastiske støvler, hvor der ikke bliver gået på kompromis meget noget. Kvaliteten er helt fantastisk, og designmæssigt er de så forskellige fra model til model, da de laver rigtig mange forskellige typer støvler.
Støvler er ikke blot til de kolde vintermåneder, men også til arbejdsbrug, fritid og mere festlige lejligheder. Ved Billi Bi støvler kan vi tilbyde en høj kvalitet, god pasform og en trend der følger tiden og modens udvikling. 
I vores udvalg af Billi Bi støvler finder du både flade støvler med og uden foer, høje støvler samt et hav af forskellige ankelstøvler, og langskaftede støvler. 
Billi Bi er rigtig gode til nytænkning, og udvikler sig rigtig meget hver eneste sæson. De har fingeren på pulsen, og er altid først med det nyeste indenfor modens trend. 
Ved køb af en Billi Bi støvle sikrer vi en fantastisk støvle, hvor du får det hele i en, både udseende, kvalitet og en dejlig pasform. Typemæssigt laves der også rigtig mange forskellige, hvor nogle skejer sig mere ud end andre, og hvor andre er mere klassiske og enkle. Der er en støvle til enhver smag, og dækker over en rigtig bred aldergruppe. 

Billi Bi støvler til kvinder

Farver og materialer findes også i alle afskygninger når der er tale om Billi Bi støvler. De kører selvfølgelig altid standartfarver i deres kollektioner, men udover det, er de altid hurtige til at finde ud af hvilke nye farver der rykker, og dernæst lyn producere nye støvler i nye farver der trender. Med hensyn til materialer laver de altid deres varer af 100% ægte kalveskind. Og disse skindtyper er ofte glat skind, ruskind, nubuk skind og mange former for dyrepræget skind. Til dags dato er der lavet så mange nye lækre præget skindkvaliteter, som gør støvlerne mere eksklusive at kigge på, og som gør at de får det her helt fantastiske unikke look.
Er du mest til snørestøvler, støvler med lynlåse eller elastik, er der lidt for enhver smag. Det samme gælder når man ser på bredden på støvlerne, hvor man kan få nogle der er lidt smallere end andre, som er lidt bredere. Ydermere laver Billi Bi også forskellige såler under deres støvler, så der er lækre varer til både dem der ønsker rågummisåler eller almindelige såler.
Hos os vil du altid kunne finde en pæn Billi Bi støvle, en hverdags støvle, og ikke mindst en skøn varm vinterstøvle som stadig er smart. Vi er stolte over at kunne præsentere et stort udvalg af mange forskellige typer fra dette mærke, og udvalget bliver ikke mindre med tiden, tværtimod er det ert mærke vi har valgt at gå meget ind i, derfor vil udvalget forblive stort hos Unik sko, og evt vokse mere og mere med tiden.
Bestiller du din Billi Bi støvle hos Unik sko, bliver den afsendt enten samme dag, eller morgenen efter, da vi sender fra dag til dag med Gls.