DL Sport er et mærke der specialiserer sig i, at lave helt igennem fantastiske komfortable sneakers, til kvinder der ønsker sig en pæn og elegant sneakers med den bedste pasform. DL Sport er ikke bare en hvilken som helst sneakers. De har de bedste indlægssåler med svangstøtte mm, samt en opbygning bag til i de fleste sko. Dette gør at man ikke føler man går for fladt i disse sneakers. DL Sport henvender sig til kvinder der gerne vil have en par smarte sneakers sko, som også kan bruges til et pænt jakkesæt osv., uden at looket bliver for sporty og kedeligt. Sneakers fra DL Sport laves i alverden farver og print samt modeller. Når vi køber DL Sport hjem til butikken, laver vi selv de sneakers vi ønsker, og sætter dem samme i farver og materialer. Dette gør at når du køber en sneakers hos os, er der muligvis ikke mange andre steder du kan få lige præcis den sammensætning. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 6 af 6

Sneakers fra DL Sport i høj kvalitet

Sneakers fra DL Sport ligger lidt i den dyre ende, men kvaliteten er også 100% derefter. Alt er skind ved skoene, både indvendigt og udvendigt. Det er svært at få en sneakers som er lige så komfortabel og kvalitetsbevidst som DL Sport. Hvis man ikke ejer et par, eller har prøvet et par, så er det helt sikkert værd at stikke foden i dem. Om man er til en sneakers med snøre, lynlåse, elastik eller andet, så er der alle muligheder fra DL Sport. Det er en holdbar sneakers som er meget tidsløs og holder i lang tid. Vi designer skoene lige som vi synes, og vælger hvordan de skal produceres, derfor får du det bedste udvalg hos os, Unik sko.

Lækkert udvalg af DL Sport sneakers i unikke designs

Når man kigger på designet af DL Sport sneakers, er det meget unikt fra butik til butik. Alle indkøbere sætter deres eget præg på produkterne, da vi får dem produceret præcis som vi ønsker. Det er altid spændende at købe sneakers fra DL Sport ind til butikken, da vi netop kan lave dem som vi ønsker. Vi sidder med en stor mappe fyldt med skindprøver mm, og udfra dette laver vi vores helt egne sneakers. 
DL Sport er en sneakers med et klassisk design, men udover det, kan de også være meget modepræget og sporty. De er altid med på det nye, og er lige der hvor det rykker. Disse sneakers bliver produceret i Italien, derfor er der mulighed for at få så mange fine detaljer samt pynt på de lækre DL Sport sneakers.