Vores fantastiske mærke Wonders producerer altid nogle klassiske loafers sko året rundt. Wonders loafers har en super god pasform, og sidder helt perfekt på foden. Alt er i 100% skind, og der er lagt utrolig meget vægt på god komfort og kvalitet på disse sko. De laver lidt nyt på designet hver gang, da vi selv kan vælge hvilket skindmateriale skoen skal være i, samt om der skal være andet pynt på. Skindet kan være præget i mange forskellige prægninger, og både give fine, rå og klassiske look mm. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 2 af 2

Lækre moderne Wonders loafers

Loafers - eller hyttesko – som de også kaldes, er fantastiske sko som du nemt kan smutte i uden at skulle bekymre dig om snørebånd. Alle vores Wonders Loafers er flade damesko som holder fast på foden ved hjælp af en bred elastik, der går hen over vristen, men er skjult under hytteskoens overlæder. Kender du ikke til loafers i forvejen, kan du sammenligne dem med moccasiner, skoletter eller sokkesko, som alle er en lav sko uden lukning. Vores loafers til kvinder kan fungere som behagelige weekend- og fritidssko, men de er lige så anvendelige til festlige begivenheder, da de også laves af lækre skindmaterialer. Du skal vælge Wonders loafers fordi det er en god, behagelig og super anvendelig lille damesko der varmer op om anklen, har en komfort og en lethed du vil elske og sidder utrolig godt på foden.

Vi sørger altid for, at have loafers fra Wonders på lager året rundt, derfor vil du altid kunne finde dem hos Unik sko.

Loafers fra Wonders i forskellige designs

En loafers er blevet en sko, som man bruger rigtig meget som overgangssko og hele året rundt, både med bare fødder og strømper. Derfor laver Wonders også altid et fint udvalg af loafers. 
Der findes mange forskellige Wonders loafers, både med og uden hæl, og mange af dem dækker et bredt behov, hvor de både kan bruges til hverdagsbrug, men også til pænere lejligheder, hvis man ikke ønsker at have en højhælede sko på.