Ved de høje sandaler fra Angulus, er vi så heldige, at komforten er lige så meget i top som deres flade sandaler, sko osv. Angulus laver tit sandaler med fx kilehæl på rågummi, som ikke ses men som er ekstremt bløde og komfortable at have på. Dette gør at sandalen får en pænt elegant look, men stadig en sandal der med lethed kan bruges til hverdag. Det er nogle høje sandaler der rammer rigtig bredt. Ydermere er de begyndt at lave andre typer hæle også, som vi hver sommersæson vil have et stort udvalg i. Om man skal til fest eller have en høj sandal til hverdag, så er Angulus høje sandaler lige sagen.

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 3 af 3

Lækre høje sandaler fra Angulus

Det er altid godt med et par komfortable høje sandaler, som kan bruges til lidt af hvert. Her rammer Angulus rigtig godt! De laver nemlig en masse forskellige høje sandaler, som rammer bredt i aldersgruppen. Der er høje sandaler med de velkendte bløde rågummisåler, men Angulus er også begyndt at producere rigtig mange høje sandaler med mere klassiske og elegante hæle, som er med almindelig såler. Dvs. at man kan både få festlige høje sandaler fra Angulus, men også sandaler der er mere praktiske til hverdagsbrug. Ens for dem alle er, at de stadig bærer en fantastisk komfort. I modsætning til de flade sandaler fra Angulus, er de høje sandaler ikke store i størrelsen. De er mere almindelige og svarer til ens normale skostørrelse.

Få fri fragt og dag til dag levering hos Unik Sko på Angulus høje sandaler

Hos Unik Sko finder du et fremragende sortiment af fantastiske Angulus høje sandaler. Når du køber dine sandaler hos Unik Sko har vi naturligvis sørget for at du kan vælge blandt de bedste og mest komfortable modeller af smarte høje Angulus sandaler. Hos os går vi op i at have de rigtige høje Angulus sandaler på hylden til dig. Samtidig får du fri fragt med GLS, 14 dages fuld returret og så leverer vi dine sandaler med vores dag til dag levering. Det betyder at du på alle hverdage modtager dine nye sandaler fra Angulus dagen efter du har bestilt dem.