Nogle af de fineste flade sandaler bliver lavet af vores fantastiske spanske mærke Unisa. På Unisas flade sandaler ligger de ikke kun vægt på udseende, men også rigtig meget på bløde og komfortable ruskindssåler som ikke er helt flade. Du vil næsten altid finde en god sål under en Unisa sandal, som sikrer dig en rigtig god komfort. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 2 af 2

Unisa flade sandaler

Unisa bruger rigtig tit svarowski sten som pynt på deres flade sandaler, som giver et rigtig fint og feminint udtryk kombineret med de fantastiske komfortable såler. Unisa laver rigtig mange forskellige modeller i flade sandaler - både fine og sporty. Vi har valgt at præsentere de bedste modeller fra Unisa, og kan stå 100% indenfor en rigtig god sandal som dækker et stort behov, da de kan bruges til hverdag men også pænt brug. Alt ved Unisa sandaler er altid i 100% skind kvaliteter overalt - og en bedre skindkvalitet fås ikke. 

Hvis du vil gøre dine fødder glade, så skal du vælge et par lækre flade sandaler fra Unisa. Unisas flade sandaler giver dine tæer og dine frisk lakerede negle lov til at komme ud og mærke den friske sommerluft. Der er simpelthen ikke noget bedre end at hoppe i et par af Unisas flade sandaler, og hos Unik Sko er vi sikre på, at vi kan finde nogle damesandaler der også passer dig. Når du køber Unisas flade damesandaler får du samtidig en moderne damesandal også gratis fragt med GLS, dag til dag levering samt 14 dags returret.