Loafers er blevet rigtig populært, og en fantastisk sko til alle overgange, da de både bruges med bare fødder og med strømper i. Tamaris laver selvfølgelig også loafers i en fantastiske prisklasse, som stadig er i gode kvaliteter og næsten alle deres loafers vi har er 100% skind. 

Filtrer efter

Størrelse
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1 - 8 af 8

Skønne loafers fra Tamaris

Hvis du ønsker en god sko til en rigtig fornuftig pris, så er Tamaris loafers helt sikkert et godt bud. Sålerne er oftest med Touch It eller ANTISHOKK, og det medvirker til at det giver en helt fantastisk blød komfort. Tamaris er et af de få mærker der laver disse materialer til sålerne. 

En loafer fra Tamaris kan stort set bruges til alting. Bukser, kjoler, bare ben osv er alt sammen rigtig godt til et par loafers. Loafers kan bruges nærmest året rundt, enten med bare fødder, eller en lille strømpe i. Tamaris loafers fås i rigtig mange forskellige designs, og kan derfor både bruges til hverdag og fest alt efter hvilken type man vælger. Mange der ikke så gerne vil have en højhælet sko på når de skal i byen, vælger ofte en pæn loafer. Generelt sælger vi flere og flere loafer især inden det bliver sandal tid, og ligeledes efter sandal tid og inden vi er klart til at tage støvlerne i brug. 

Tamaris loafers i skønne kvaliteter

Idag bliver der lavet så mange forskellige loafers, derfor dækker Tamaris en bred målgruppe, og et bredt behov. Der er masser af fine lækre praktiske Tamaris loafers, men de ligger også meget vægt på, at lave nogle rigtig smarte loafers, men stadig har en god komfort, men som også følger moden. Priserne på alle disse loafers fra Tamaris formår de også at holde godt nede, på et niveau hvor alle kan være med.
Vi kan stå 100% indenfor alle vores skønne loafers fra Tamaris, og det er en sko type vi altid vil have på lager, uanset sæson.